centralny mk4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
centralny mk4
witam.na początek chciałbym uprzedzic ze przeglądałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.posiadam golfa mk4 ARL.w drzwiach nie posiadam zamków wiec zostaje pilot.a z niego moge otworzyc tylko dzwi kierowcy....pozostałe milcza jak zaklete.od srodka z panelu sterowania wszystko działa jak nalezy..jakis czas temu miałem te same objawy..same ustąpiły.teraz sie opierają.kolejne dziwne objawy są przy próbie otwierania okien z pilota..gdy w drzwiach od kierowcy sie opuszcza to pozostałe sie podnosza.....masakra.zaznacze ze bateria w pilocie jest nowa.dzieki za odpowiedzi...pozdrowienia dla automaniaków
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
centralny mk4
jak dwa razy naciśniesz to też się nie otworzą ?? Pozostaje rozbiórka zamków...http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=255090" onclick="window.open(this.href);return false;wojtek01121973 pisze:moge otworzyc tylko dzwi kierowcy
-
- Nowicjusz
centralny mk4
jedno pytanie - zanim ci się to stało naprawiałeś coś lub wymieniałeś? np silniczek szyby kierowcy?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Nowicjusz
centralny mk4
nic nie robiłem.......choc zdarzyło sie ze tej zimy w akumulatorze brakło pary...moze sie cos rozprogramowało
-
- Nowicjusz
centralny mk4
oki.dzieki..a co sądzisz o szybach?jadna w dół a reszta w góre?tak mam od początku czyli 2 lata.......jakby co to dzieki za pomoc i stawiam browarka :pub:albo dwa
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
centralny mk4
moim zdaniem coś z zamkami będzie nie tak...jak podłączysz do kompa to daj znać co i jak
centralny mk4
masz vag? wejdź w 46 i zrób screena - ciekawe co ty tam masz za silniczki albo ktoś wsadził jakieś inne (angol) lub jeden inny albo nieudolnie zrobił domykaniewojtek01121973 pisze:jadna w dół a reszta w góre?
a ze otwiera ci jedne drzwi to pewnie masz zakodowane tak ze 1 naciśniecie drzwi kierowcy 2 naciśnięcia wszystkie drzwi
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
-
- Nowicjusz
centralny mk4
na dniach postaram sie podłączyc pod kompa.poinformuje was o efektach....a co do pilota i sposób uzywania go.........
-
- Nowicjusz
centralny mk4
nie podłączyłem jeszcze do kompa ale centralny.........działa....a nic nie robiłem.nie mam pojęcia jaka jest przyczyna
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: centralny mk4
Pewnie temperatura i wilgoć, a co za tym idzie pojawiające się lub znikające gdzieś połączeniewojtek01121973 pisze:nie podłączyłem jeszcze do kompa ale centralny.........działa....a nic nie robiłem.nie mam pojęcia jaka jest przyczyna