nie wiem co z kablami przy radiu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam .. mam dość duży problem !! . kupiłem golfa IV. nie było w nim radia.. są kable w kokpicie do radia a nawet w bagażniku do wzmacniacza wystaje parę kabli ( wzmacniacza też niema ) głośniki w drzwiach są.. podłączyłem swoje radio i chodzi tylko głośniczek z prawej strony ,,cykacz,,. nie wiem co mam robić nie wiem czy poprzedni właściciel puścił wszystko przez wzmacniacz czy nie wiem jak on to pomodził ale zgłupiałem.. Można to jakoś przerobić czy mam puścić od nowa wszystkie jakieś nowe kable podłączać od głośników i do kostki i potem do radia czy jak ?? help me !!!
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Jeżeli jest oryginalna kostka przy radiu...to rozbierz drzwi i zobacz co tam się dzieje z kablami...
może być tak że w drzwiach też są oryginalne wtyczki tylko nie podłączone...bo były jakieś nieseryjne głośniki i grały poprzez piecyk w bagażniku
może być tak że w drzwiach też są oryginalne wtyczki tylko nie podłączone...bo były jakieś nieseryjne głośniki i grały poprzez piecyk w bagażniku
Tak, tak przy radiu mam oryginalną kostkę .. rozbiorę i zobaczę co tam sie dzieje, oby to było to co mówisz .. dzięki Qto za podpowiedz )