zeruje się licznik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
zeruje się licznik
Witam wszystkich...
Mam od niedawna Golfika problem polega na tym że po zgaszeniu auta zerują się liczniki i formatuje godzina nie dzieła centralny którego musiałem odłączyć....niech ktoś nam pomoże!!!!!prosze
Mam od niedawna Golfika problem polega na tym że po zgaszeniu auta zerują się liczniki i formatuje godzina nie dzieła centralny którego musiałem odłączyć....niech ktoś nam pomoże!!!!!prosze
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
zeruje się licznik
Bezpiecznik 21 obadaj
czyli że co ? jak odłączyłeś to jak ma działać ??igorasadas322 pisze:nie dzieła centralny którego musiałem odłączyć
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
zeruje się licznik
z tym bezpiecznikiem jest tak że już go sprawdzałem...nic to nie dało a wręcz przeciwnie nie było go wcale a po włożeniu auto nie reaguje na kluczyk ciągle pracuje
zeruje się licznik
Zwarcie masz na wiązce prawdopodobnie to co ja mam... wtyczka G2 pin 4 chyba... w tylnej części skrzynki bezpieczników... od tyłu po prostu..
-
- Nowicjusz
zeruje się licznik
Twoja teoria jest trafna szperałem w instalacji i faktycznie są przetarte izolacje...
czy to jest ta wtyczka to nie wiem bo trudno tam zaglądnąć ale wiele przewodów ma zdartą izolacje i w niektórych są wlutowane obcięte kable??? a co jeszcze tam jest to że te grube czerwone przewody też są obdarte... teraz widzę co za D UPA była z poprzedniego właściciela
czy to jest ta wtyczka to nie wiem bo trudno tam zaglądnąć ale wiele przewodów ma zdartą izolacje i w niektórych są wlutowane obcięte kable??? a co jeszcze tam jest to że te grube czerwone przewody też są obdarte... teraz widzę co za D UPA była z poprzedniego właściciela
zeruje się licznik
Miałem BMW E39 wcześniej... dogi wóz w utrzymaniu.. głównie zawieszenie bo silnik sprawował się całkiem dobrze...
Pomyślałem że zamienię na golf III bo to VW (!!) niby nie zawodny, dobry niemiecki samochód. W pierwszym tygodniu użytkowania dowiedziałem się ile w tej teorii zgubnej treści....
Teraz żałuję że zmieniłem samochód.. .. jak tylko będę miał okazję.. wracam do bawarskiej technologii...
Pomyślałem że zamienię na golf III bo to VW (!!) niby nie zawodny, dobry niemiecki samochód. W pierwszym tygodniu użytkowania dowiedziałem się ile w tej teorii zgubnej treści....
Teraz żałuję że zmieniłem samochód.. .. jak tylko będę miał okazję.. wracam do bawarskiej technologii...
-
- Nowicjusz
zeruje się licznik
Udało Ci się uporać z tymi usterkami w golfie??? Po tym co dzisiaj zobaczyłem to się załamałem nawet nie wiem czy regeneracja tych wszystkich usterek mnie nie przerośnie...
zeruje się licznik
Próbowałem ale już były chłodne dni, jeśli w tym czasie samochodu nie sprzedam to będę próbował w lato naprawić usterkę.. albo po prostu sprzedam samochód w takim stanie jakim jest teraz..