Dobór elektrycznych szyb do mojego mk3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- piotrek2586
- Użytkownik
- Kontakt:
Witam wszystkich forumowiczów mam dzis do poruszenie goracy temat zbliza sie lato i pewnie kazdemu jest gorąco;p a teraz do rzeczy zeby nie przynudzać chodzi mi o to ze chce założyć sobie elektryczne szyby do mojego golfika mk3 chciałem sobie kupić uniwersalne ale to badziew jest pewnie wiec nie ma sensu wiec pomyslałem o jakichś ori z mk3 ale jest tego bardzo mało i ceny sa mam pytanko z jakiego auto jak wymontuje to będa pasować ? z jakiego by pasowały passata b3 b4? vento moze jakies inne propozycje? pojade na szroty i napewno cos kupie i jeszcze mam pytanie jak kupie bez elektryki to idzie to jakos w łatwy sposób zrobic samemu na wyłaczniki? wiem ze moze temat podobny był ale nie znalazłem niestety oczekuje pomocy jak wy to z tym robicie pozdrawiam i czekam bo lato sie zbliza a ja co korbką kręcił bede hahaha?
Mój były Mk3 Diesel Power ;(
viewtopic.php?t=322819" onclick="window.open(this.href);return false;
Aktualne Polo Classic 1.6 AFT +podtlenek LPG
viewtopic.php?f=91&t=456429&p=5496576#p5496576" onclick="window.open(this.href);return false;
VW BORA 1.9 TDI ASZ 130KM i żonki SKODA FABIA 1.4 MPI + LPG
- Lukasz_mk2
- Forum Master
nie sądzę żebyś kupił inne oryginały (tzn z innego auta) po niższej cenie niż oryginał vw. Nie wiem ile twój vw ma drzwi i na ilu chcesz założyć elektrykę, ale jak tylko z przodu to nie ważne czy to będzie golf 4-ro czy 3 drzwiowy, może też być vento. Co do ogarnięcia elektryki to w FAQ masz rozpiskę pinów. Ja usiebie np sam robiłem wiązkę łączącą prawą stronę z lewą i działa więc wszystko można zrobić samemu.
- piotrek2586
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Dobór elektrycznych szyb do mojego mk3
ja mam golfika 5 drzwiowego ale chce tylko elektryki na przód załozyc bo z tyłu elegancko chodzą korbki to sobie bede z tyłu kręcic jak cos a ja potrzebuje tylko do przodu. czyli mówisz ze normalnie smiło kupowac bez elektryki? to co musze miec konkretnie? same prowadnice z silniczkami i ewentualnie ori przełaczniki zeby fajnie wygladało??? mówisz ze jest to rozpisane dokładnie zaraz poszukam jak cos ale mozesz podesłac linka albo cos jak sam montowałes to pewnie sie znasz na tym to moze mi pomozesz zawsze jakas rada. to ile musze kasy liczyc na to mniej wiecej? a z ibizy albo tolego mk1 czy cordoby by nie pasiły??
Mój były Mk3 Diesel Power ;(
viewtopic.php?t=322819" onclick="window.open(this.href);return false;
Aktualne Polo Classic 1.6 AFT +podtlenek LPG
viewtopic.php?f=91&t=456429&p=5496576#p5496576" onclick="window.open(this.href);return false;
VW BORA 1.9 TDI ASZ 130KM i żonki SKODA FABIA 1.4 MPI + LPG
- ...radek...
- Użytkownik
tu masz linka o montazu oryginalnych podnosnikow http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=144413" onclick="window.open(this.href);return false; zakladalem u siebie wlasnie w sobote przod i tyl. zaden problem. chodza bez problemu(przod), bo tyl jeszcze musze podlaczyc. wszystko pozakladane kable podciagniete tylko musze jeszcze gdzies dorwac kostke w slupek wlasnie od elektryki. jesli nie znajde to bede musial wiercic wtyczke i spiac kable na krotko. pozdro
- krzysztofpuzia
- _
- Auto: vw golf mk4 kombi
- Silnik: axr
witam.podepne sie pod temat.
dobrze rozumiem ze elektryka z przodu do wersji 3D podchodzi bez problemu zarowno z 3D jak i 5D? czyli podnosniki sa takie same,nie ma roznicy?
dobrze rozumiem ze elektryka z przodu do wersji 3D podchodzi bez problemu zarowno z 3D jak i 5D? czyli podnosniki sa takie same,nie ma roznicy?
vw golf mk4 variant 1,9 tdi axr
- ...radek...
- Użytkownik
Re: Dobór elektrycznych szyb do mojego mk3
takkrzysztofpuzia pisze:witam.podepne sie pod temat.