ktory pin jest od centralnego zamka???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- ...radek...
- Użytkownik
witam dorabiam kostke do elektrycznych szyb i zostaly mi tylko dwa piny do podlaczenia(zaznaczone na zdjeciu). moglby mi ktos wskazac ktory pin jest od centralnego zamka bo oba kabelki sa czerwono-czarne. czy to nie ma znaczenia???

- Paweł Marek
- V.I.P.
...radek..., jeśli nadal nie wiesz który pin jest od centralnego zamka to jest ich chyba 7, więc skonkretyzuj o co chodzi, akurat stały plus od włącznika zamka centralnego uruchamianego kluczykiem jest czerwono-biały
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- ...radek...
- Użytkownik
Re: ktory pin jest od centralnego zamka???
Paweł Marek pisze:...radek..., jeśli nadal nie wiesz który pin jest od centralnego zamka to jest ich chyba 7, więc skonkretyzuj o co chodzi, akurat stały plus od włącznika zamka centralnego uruchamianego kluczykiem jest czerwono-biały
chodzilo mi akurat o te dwa zaznaczone na zdjeciu. ale skoro Zico63b twierdzi, ze nie mato znaczenia to juz wiem wszystko