witam,
mam problem z samo otwierajacymi szybami po jakims czasie od zamkniecia auta i pózniejszym totalnym swirowaniem alarmu zamka centaralnego i wspomnianych szyb , numer modułu komfortu to 1J0 959 799 AH , wymienialem w nim przekaznik ale to nic nie dało , zreszta za kazdym wyjeciem modułu i ponownym podlaczeniu dziala normalnie szystko jest ok a po jakis 15 -30- minutach zaczyna swirowac, mialem modul komfortu 1J0 959 799 AH od bory sedan ale nie moglem sie połaczyc vagiem z adresem 46 zeby go przekodowac na golfa kombi i go oddałem , nie wiem w koncu jaki moduł kupic bo podejrzewam ze ten moj ma cos z prockiem , prosze o jakies wskazówki
modul komfortu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
modul komfortu
a vag co mowi jak skanujesz swoj moduł komfortu?
ostanio mialem to samo to okazało sie ze włacznik otwarcia tylnej klapy swiruje,
ostanio mialem to samo to okazało sie ze włacznik otwarcia tylnej klapy swiruje,
modul komfortu
który włacznik ten w zamku ? kiedys wymienialem zamek bo niedziałało swiatełko w bagazniku , ale po wymianie było ok przez rok czasu ,mam jeszcze stary zamek to moge spróbowac zamienic czy to nie ten od klapy swirujeArbani pisze:włacznik otwarcia tylnej klapy swiruje
modul komfortu
taaa, zdejmowales te poszycie tylnej klapy?
ja poki co u siebie rozłaczyłem kostki idace do zamka i narazie mam spokoj jak bd troche czasu to wezme sie za to, (chodzi mi o te kabelki idące do "wkładki" zamka).
ja poki co u siebie rozłaczyłem kostki idace do zamka i narazie mam spokoj jak bd troche czasu to wezme sie za to, (chodzi mi o te kabelki idące do "wkładki" zamka).
modul komfortu
odkrecasz dwie srubki i odrywasz cale poszycie jest na zatrzaski metalowe , zamek uzywka 50 pln , pozdro