Cześć,
przeszukałem forum, ale niestety nie znalazłem rozwiązania mojego pytania. Mianowicie posiadam Golfa mk3 1.4 ABD w wersji CL z '92. Dziś wymieniając filtr na podszybiu natrafiłem na wyjście instalacji elektrycznej. Wygląda to tak:
kable w kostce przy mają kolory: biało-czarny i brązowy, zaś te ucięte to żółty, czerwono-niebieski oraz bialo-niebieski.
Z góry dzięki za oświecenie,
Bartek
Kable na podszybiu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Kable na podszybiu
Wtyczka z czarno-białym i brązowym to wyjście na wiązkę podgrzewania dysz. Pozostałe (na razie) nie kojarzę.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Kable na podszybiu
czy te kable po lewej stronie obcięte mogą być od czujnika temperatury zewnętrznej?
- Lukasz_mk2
- Forum Master
Re: Kable na podszybiu
nie bo czujnik jest w zderzaku z przodu a nie na podszybiubatman87co pisze:czy te kable po lewej stronie obcięte mogą być od czujnika temperatury zewnętrznej?
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Kable na podszybiu
Kolory by pasowały do kolorów silniczka regulacji reflektora. Może ktoś to przerabiał na "po swojemu" i na podszybie je odłożył?. Przeglądałem schematy i nic więcej nie znalazłem, tak by takie trzy kolory były razem, w jednym rejonie.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Kable na podszybiu
całkiem prawdopodobne, gdyż cała instalacja elektryczna jest położona od początku w komorze silnika. dzięki wielkie za poszukiwania