Witam.
Tak jak w temacie padły oba piloty od centralnego zamka a z kluczyka od strony kierowy otwierają się jedynie lewe drzwi. Na początku wszystko działało. Z prawej strony działa wszystko poprawnie. Nie mam pojęcia co się dzieje. Piloty to cobra. Baterie wymienione na nowe i próby "restartu" nic nie dały. Przeszukałem trochę fora ale jakoś nic nie znalazłem odpowiedniego dla siebie no chyba że szukałem poprostu źle. Proszę o jakąś poradę, pomoc. Z góry dziękuję.
Padły piloty od centralnego zamka...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ostatnio zmieniony sob sty 15, 2011 01:08 przez szeglu, łącznie zmieniany 1 raz.
Padło sterowanie centralnego zamka z pilota
zczytaj bledy vagiem na pisz co ci wyszlo to bedzie mozna cos stwierdzic, a silniczek od centralnego zamka nie zacina sie przy proboie otwarcia lub zamkniecia auta przez pilota?
ZROB LOGI!!
ZROB LOGI!!
Dopóki działały piloty to wszystko było z silniczkiem w porządku
no ale czy teraz dziala dobrze ten silniczek? bo twoja odpowiedz nie jest jednoznaczna?masz mozliwosc podlaczenia kabla i zczytanie bledow znasz sie na tym? bo jak nie to bedzie bardzo ciezko ci pomoc
problem rozwiązany. zalało centralkę centralnego i trzeba było kupić nowe