witam od pewnego czasu dziwne rzeczy dzieja sie z moim mk3 a mianowicie niekiedy jadac autem gasnie mi ono ale w taki sposob ze odłacza mi caly prad w samochodzie dodam ze nowy akumulator zostawiony na noc sie rozladowuje, niekiedy gdy wlaczam centralny zamek aby zamknąć auto kierunki swieca caly czas i musze odlaczyc aku. dodam ze poprzedni wlasciciel zamontowal jakies swoje zabezpieczenia czyli odciecie zapłonu musze wcisnac guzik zeby prad doszedl do deski rozdzielczej . chcial bym sie dowiedziec jak ja moge to usunac(o ile moge samemu)gdzie sie to rozlacza itd bo wydaje mi sie ze to jest najbardziej pradwopodobnym problemem
dzieki z góry
jak to odlaczyc
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
jak to odlaczyc
najprostsze idź przewodem do źródła pewnie do skrzynki bezpieczników podłączone, dziwne zabezpieczenie ogólnie mógł sobie alarm założyć i alarm takową funkcję posiada.
Jak dojdziesz do źródła jestem ciekaw czy to jest zrobione na przekaźniku...
Jak dojdziesz do źródła jestem ciekaw czy to jest zrobione na przekaźniku...
jak to odlaczyc
sprawdzilem to i ida od tego cholerstwa kable dziwnie wychodzi kilka kabli i jeden idzie na jakis przelocznik pod bezpiecznikami ktory po przelaczeniu odcina caly prad a 2 kabel idzie do skrzyni bezpiecznikow i na koncu lacza sie tam jakies 3 i wchodza do skrzyni sa jeszcze jakies 2 inne kable i tez kazdy idzie w inna strone he