Witam,
Mam taki problem, który jest dość istotny a mianowicie nie działa mi kierunkowskaz w prawo. W lewo działa normalnie (cyk cyk cyka i miga) a jak daje, na prawa stronę to jest takie ciągle bardzo szybkie cykanie i nie świeci cala strona.
Żarówki na bank działają bo mi się wszystkie świecą i na awaryjnych i przy otwieraniu/zamykaniu samochodu, Spr może sprawdzałem też bezpieczniki (są OK).
Ktoś się może orientuje o co może chodzić, może przerywacz się przepalił albo w jakiś sposób zacina, jak tak to jak się do niego dostać ?
Czekam na propozycje
Brak prawego kierunkowskazu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Brak prawego kierunkowskazu
Przerywacz jest we włączniku awarii. Po objawach obstawiam, ze to jego wina. Nie wiem jaki ma schemat, ale jakby ktoś mądrzejszy podał to można do niego podpiąć kierunki odwrotnie i sprawdzić czy lewa strona wtedy nie będzie działała. Drugie prostsze rozwiązanie, znaleźć kogoś z golfem i podmienić na minutę.
- s0unD
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Brak prawego kierunkowskazu
Dzisiaj przepialem przerywacz od innego autka i niestety to samo, wina prawdopodobnie lezy po stronie stykow w manetce tak dla potomnych w razie tych objawow co u mnie