ESP kalibracja taśmy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
ESP kalibracja taśmy
rafxxx pamiętaj kolego że kupno nowego ( innego ) wiąże się z kalibracją . . pozdro .
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
ESP kalibracja taśmy
boneksl, 1j0 959 654AP taki numer tasmy posiadasz taka
martinezz123, a czy ta tasma z tej strony jest dobra? http://allegro.pl/show_item.php?item=1407687414" onclick="window.open(this.href);return false; numer sie zgadza ale tak jakby byla nie kompletna moge tą brakującą część przelozyc ze swojej uszkodzonej??
martinezz123, a czy ta tasma z tej strony jest dobra? http://allegro.pl/show_item.php?item=1407687414" onclick="window.open(this.href);return false; numer sie zgadza ale tak jakby byla nie kompletna moge tą brakującą część przelozyc ze swojej uszkodzonej??
ESP kalibracja taśmy
martinezz123, załatwiłem sobie od znajomego tymczasowo taśme( pożyczyłem bo auto zepsute stoi warsztacie )
i robie wszystko według opisu co mi dales na poczatku watku na ross-tech i niestety gdy koncze cala procedure pokazuje mi momencie
[Select]
[03 - ABS Brakes]
[Login - 11]
Enter 40168
[Do It!]
[Basic Settings - 04]
Group 060
[Go!]
że nie mozna tego zrobic chciałem tak napisać , więc całą procedure postanowiłem ponowić na wyłączonym silniku a na przekręconym zapłonie i wszystko gra dzięki jeszcze razmartinezz123
P.S. boneksl, daj znać co z tymi taśmami bo będę musiał oddać i swoją włożyć
i robie wszystko według opisu co mi dales na poczatku watku na ross-tech i niestety gdy koncze cala procedure pokazuje mi momencie
[Select]
[03 - ABS Brakes]
[Login - 11]
Enter 40168
[Do It!]
[Basic Settings - 04]
Group 060
[Go!]
że nie mozna tego zrobic chciałem tak napisać , więc całą procedure postanowiłem ponowić na wyłączonym silniku a na przekręconym zapłonie i wszystko gra dzięki jeszcze razmartinezz123
P.S. boneksl, daj znać co z tymi taśmami bo będę musiał oddać i swoją włożyć
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
ESP kalibracja taśmy
no to się bardzo cieszę że dałeś radę . pozdro
p.s. najważniejsze że sam dałeś radę
p.s. najważniejsze że sam dałeś radę
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl