Jakie silniczki przy projektorach??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam,zakupiłem niedawno projektory i widzę ze zwykle silniczki będą za krótkie,lecz były tam jakieś przedłużki które umożliwiały założenie silniczków z lamp h1,h4. jednak są połamane :/ Moje pytanie jest takie Czy można dokupić takie przedłużki ,i czy są dłuższe silniczki??Zaskoczyło mnie to,myślałem że będzie tak jak w zwykłych lampach
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Im wolniej jedziesz tym dłużej Cię widzą ;)
Wejdź i oceń....
PRzecież silniki są takie same... JA przekładałem z H4 / Sonar i nie było problemów.
Poprostu wkręć na górze 2 śrubami soczewki do środka i po sprawie, dopiero potem reguluj Ktoś regulował lampy ręcznie i wysunął za bardzo soczewki do przodu.
Poprostu wkręć na górze 2 śrubami soczewki do środka i po sprawie, dopiero potem reguluj Ktoś regulował lampy ręcznie i wysunął za bardzo soczewki do przodu.
Właśnie wracam z garażu,tak nie może być jak mówisz ponieważ nawet jeśli cofnę reflektor co estetycznie nie wygląda za dobrze (soczewka schowana w ramce) to obudowa reflektora zapiera się o plastik w który wklada się silniczek i pupa z regulacją.... Tam były takie właśnie przedłużki lecz są połamane trzymacze jajka silniczka
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
To ja nie wiem co u ciebie jest nie tak. Ja przekładałem silniki ORI z roku 94 z reflektora H4 do projektorów i pasowało bez problemu. Może poprostu ktoś u ciebie przy silnikach kombinował i masz skrócone "trzpienie" czy jak to nazwać. U mnie pasowały silniki bez problemu do H4, H1, Sonara i teraz do TYCów...