przekaznik 53
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
przekaznik 53
przy odpaleniu cyka przekaznik czasami odpala a czasem nie ,od czego jest przekaznik 53??
przekaznik 53
http://img181.imageshack.us/f/b72c0f823d0176f0yf0.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
on jest chyba od klaksonu ale zobacz w którym miejscu masz go wpięty
on jest chyba od klaksonu ale zobacz w którym miejscu masz go wpięty
- Paweł Marek
- V.I.P.
przekaznik 53
Takie info nic nie daje to zwykły przekaźnik do wielu zastosowań.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
przekaznik 53
ten pzrekaznik jest przy wiazce elek. od vr6 i jak przekrece stacyjke to cyka cały czas i silnik nie odpali a jak zaskoczy to odpali .
- Paweł Marek
- V.I.P.
przekaznik 53
Dziubek, żadnych przekaźników oryginalnie niema przy wiązce, co znaczy to określenie "przy", wiązka ma ponad metr długości, wisi na kablach luźny, nieoryginalnie podpięty czy jak? Zastanów się jak pytasz skąd można wiedzieć o czym piszesz. To jest zwykły przekaźnik włącza i wyłącza nic innego nie robi, może ktoś go użył do dokładanego alarmu skąd mamy to wiedzieć
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
przekaznik 53
jak som kostki z pinami do podpiecia do skrzynki z bespiecznikami to on jest z tyłu luzny i cyka ciagle dopiero jak przestanie auto odpala .ale mam dwie identyczne instalacje i w obu jest ten sam przekaznik wydaje mi sie ze w kazdej jest ten przekaznik.razem z tym przekaznikiem nie załacz sie pompka nie wiem dokładnie jak sie nazywa ale ona jest koło filtra powietrza taka mała niebieska na dwa piny ona tez sie nie załacza razem z tym przekaznikiem
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
przekaznik 53
Patrze w schematy i nie mam tam przekaźnika... Jedynie co, to przekaźnik pompy paliwa, ale on jest w panelu. Rozumiem, ze to jest ori instalacja, bez żadnych przeróbek? Może napisz, jakie kolory przewodów dochodzą do tego przekaźnika.
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
przekaznik 53
Jako sterowanie (cienkie) biały i czerwono-niebieski? Podgrzewanie czujnika tlenu (J278) na Ruskich schematach
- Paweł Marek
- V.I.P.
przekaznik 53
pompka jaka - dodatkowa pompka wody elektryczna? Jest takowa, przekaźnik jednak nie może wisieć, ma podstawkę do założenia w dodatkowej pozycji nad skrzynką?.
- centek1991
- Użytkownik
przekaznik 53
Witam, Odkopuje kotleta, szykuje sie do swapu na vr6 AAA 92r instalacji, i moja wiazka posiada dwa takie luzno wiszące przekazniki 53, od czego one są?? Dodam ze dawca posiadał dołożone immo conlog. Mam dwa luzne przewody (zaznaczone kółkiem) one powinny być połączone bo po kolorze widać jak by to ten sam kolor, i od czego jest przekaznik 153??
Mam nadzieje ze napisałem dość zrozumiale Pozdrawiam
Mam nadzieje ze napisałem dość zrozumiale Pozdrawiam
Jest : Golf III GTI 2.0 8v
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=484487" onclick="window.open(this.href);return false; My GTI
ZAPRASZAMY
Był: VW GOLF 2 1.8 ABS ;]
2013 - I ZLOT VAG PERFORMANCE SQUAD, VW MANIA
2014 - ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG FAMILIA IŁAWA, VAG STORY ZDBICE
2015 - II ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG FAMILIA IŁAWA
GTI - Wyraża wiecej niz tysiąc słów
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=484487" onclick="window.open(this.href);return false; My GTI
ZAPRASZAMY
Był: VW GOLF 2 1.8 ABS ;]
2013 - I ZLOT VAG PERFORMANCE SQUAD, VW MANIA
2014 - ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG FAMILIA IŁAWA, VAG STORY ZDBICE
2015 - II ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG FAMILIA IŁAWA
GTI - Wyraża wiecej niz tysiąc słów