Mk 3 sonda lambda
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Montrey1990
- Ma gadane
- Auto: Golf 4 1.9TDi
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Mk 3 sonda lambda
Witam jak w temacie mam problem z sonda w ten sposob ze gdy kupilem golfa to nie bylo orginalnej kostki od sondy tylko bylo skrecone na kostke od pradu i załatwilem sobie kostke orginalna i tu mam problem bo w sondzie sa takie kable jak biały2x szary i czarny a z instalacji wychodza zólty, brazawy, biało-czerwony i bialy i gdy byla ta kostka od pradu to mialem tak podlaczone bialy - czarny , zółty-szary, białoczerwony z bialym, i brozowy z bialym. A na tej kostce ori mam teraz taki uklad żółty-czarny, bialy-szary, brazowy-bialy, i bialo czerwony z bialym. I teraz tak przedtem auto trzeslo mi sie na wolnych obrotach ale z duzych obrotow schodzil szybko a teraz na tej ori kostce minimalnie sie trzesie i delikatnie przebiera ale z duzych obrotow wolniej spada od 1500 w dol wolno schodzi i teraz nie wiem dokladnie jakie jest orginalne podlaczenie tej kostki czy pomogl by mi ktos w roszyfrowaniu tego moj Golf to 1.6 ABU 93r
MONTREY xD
- Paweł Marek
- V.I.P.
Mk 3 sonda lambda
wg schematu ok szukaj winy w czym innym
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Montrey1990
- Ma gadane
- Kontakt:
Mk 3 sonda lambda
a co mowisz na silniczek krokowy moze byc walniety ze przebiera bo kable kopulka palec swiece nowe sa ?? a masz ten schemat podlaczenia?? tej sondy??
MONTREY xD
- Paweł Marek
- V.I.P.
Mk 3 sonda lambda
Mam w książce, w necie są dostępne linki do książek znajdziesz typowo
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Montrey1990
- Ma gadane
- Kontakt:
Mk 3 sonda lambda
kolego a podasz mi ten link do tej ksiazki bede bardzo wdzieczny
Aaa i z instalacji wychodzi jeszcze jeden kabelek i nie jest do niczego podlaczony jest koloru czarnego nie wiesz czasami co to?? do sondy
Aaa i z instalacji wychodzi jeszcze jeden kabelek i nie jest do niczego podlaczony jest koloru czarnego nie wiesz czasami co to?? do sondy
MONTREY xD
- Paweł Marek
- V.I.P.
Mk 3 sonda lambda
to ekran tak ma być.
"Volkswagen Golf i Vento" google, emulek, torent proszę cię ....
"Volkswagen Golf i Vento" google, emulek, torent proszę cię ....