Kamel pisze:KERAJNT pisze:mam nastepny problem rwgulacja lusterek przekrecam na prawe dziala super przekrecam regulacje na lewe lusterko dziala nadal prawe co to moze byc
Jak w instrukcji nic nie znalazłeś to poczytaj tu o wyposażeniu:
http://www.vwgolf.pl/dane-techniczne/vw-golf-mk4/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak więc nie masz problemu i tak ma właśnie być
To się nazywa
synchronicznie ustawiane lusterka..
Ustawiasz najpierw lewe lusterko, potem dopiero prawe..
W przypadku, kiedy wsiądzie inna osoba to robi podobnie, z tym, że ustawia sobie tylko lewe, a prawe samo się ustawi synchronicznie z lewym
Ot, taka odrobina luksusu
olsen72 pisze:u mnie jest tak samo ale ja mam nie standartowe lustra a ja to auto tak kupilem.
To, że nie masz standardowych lusterek tylko jakieś udziwnienia...
Cóż.. Musisz z tym żyć
olsen72 pisze:Pierwsze slysze ze to tak ma byc. Bzdura. Nie pierwszego VW mam i w zadnym tak nie bylo.
Bzdurą jest to co piszesz, bo mało wiesz, a się wymądrzasz wprowadzając innych w błąd
olsen72 pisze:Nie pierwszego VW mam i w zadnym tak nie bylo.
Ja również, ale i tutaj się z Tobą w pełni nie zgodzę..
Owszem, nie miałem tego w Passacie B4, a i w MK2 nie było tego - ale tam miałem ręczne lusterka..
Jednak m.in. w MK4 czy w Passacie B5 jest tak, a nie inaczej i musisz się z tym pogodzić
olsen72 pisze:Jaki sens to by mialo.
Nawet nie wiesz jak wielki
olsen72 pisze:napewno normalne to nie jest.
I ponownie się mylisz
KERAJNT pisze:hm ogolnie ot raczej sie potwierdza tez ze nie cos mam z kabelkami tj któryś nie łączy ponieważ tak jak pisałem w poprzednim poscie zablokowały mi sie drzwi na safe lock którys kabelek jest przerwany raz łączy raz nie czeka mnie wizyta u elektryka mysle ze to moze byc to ze to lusterko nie działa poniewaz zagineło tez ogrzewanie
Uuu.. Jak oddasz auto do elektryka i zacznie kombinować to uważaj, żeby przy likwidacji synchroniczności lusterek całkiem nie przestały działać
Co do grzania lusterka to stawiałbym raczej na matę grzewczą, która dała już ciała..