Centralka problem Golf IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam mam maly problem a mianowicie problem z zamykaniem i otwieraniem z pilota auto przestalo sie otwierac po nacisnieciu pilota (kluczyk scyzoryk) zajechalem na servis gosc po sprwadzeniu stwierdzil ze to (glowny sterownik ukladu komfortu ) powiedzial ze jest zrypany , bylo tak przez jakis miesiac, ostatnio kliknolem na pilot i auto sie otworzylo kilka razy tak zrobilem bylo ok otwieralo sie zamykalo , a na nastepny dzien dalej nic nie raaguje na pilota co jest przyczyna ?
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
coś nie styka , może posprawdzaj wtyczki do modułu komfortu , a vag normalnie łączy się z modułem komfortu ?? , sprawdzałeś błędy ??
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
wlasnie ze vag nie laczyl sie wogle z modulem. mechanik wtedy powiedzial ze jest do wymiany. az kilka dni temu centralka zadzialala dzien bylo ok potem dalej padla i jeszcze tego pod kompem nie sprawidzilem
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
no własnie wygląda jak by coś nie stykało
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
a gdzie jest wkacu ten modul komfortu gdzies kolo kolumny kierowniczej czy pod siedeniem pod tapicerka na podlodze bo ruznie pisza ?
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
u mnie jest pod kierownicą
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO