Akumulator
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Akumulator
Witam
Mój akumulator już nie jest w zbyt dobrej formie wiec trzeba go wymienić.....
Mam do was pytanie a mianowicie to czy do mojego Golf III gti wystarczy akumulator BOSCH S4 70AH 630A 70 AH ??
chodzi mi głownie o zimę czy nie miał bym z odpalaniem auta....
Mój akumulator już nie jest w zbyt dobrej formie wiec trzeba go wymienić.....
Mam do was pytanie a mianowicie to czy do mojego Golf III gti wystarczy akumulator BOSCH S4 70AH 630A 70 AH ??
chodzi mi głownie o zimę czy nie miał bym z odpalaniem auta....
Pan Bóg stworzył VW, bo wiedział co to prawdziwe piękno ! ! !
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Akumulator
Jaki dokładnie posiadasz silnik jeśli 2.0 to powinien siedzieć tam 56 AH , zbyt duży aku może nie być doładowywany i paść po roku
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Akumulator
Przestańcie wciskać te ciemnoty innym. Wyjaśnij dlaczego miałbybyć niedoładowany?????????grandi pisze:zbyt duży aku może nie być doładowywany i paść po roku
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
Re: Akumulator
grandi pisze:Jaki dokładnie posiadasz silnik jeśli 2.0 to powinien siedzieć tam 56 AH , zbyt duży aku może nie być doładowywany i paść po roku
dokładnie jak kolega wyżej napisał skąd wy bierzecie takie informacje , podajcie źródło może się czegoś nauczę totalne brednie .
odpowiadając na temat kolego 70tka będzie oki lepszy jest większy niż mniejszy akumulator a ten na pewno bedzie dobry ja w swoim 2.0 miałem 72 AH i chodził 4 lata potem sprzedałem to nie wiem ale pewnie jeszcze jest dobry
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
-
- Mały gagatek
Akumulator
zbyt duży akumulator nie będzie ładowany alternator nie wyrobi pierw trzeba zobaczyć jaki jest alternator u mnie chyba jest 60ah coś takiego a akumulator mam 55 czy 50 nie pamiętam dokładnie ale gdzieś na forum było ładnie opisane jak dobrać akumulator
nie potrzebnie zakładane są takie tematy moim zdaniem
http://www.vwgolf.pl/porady/akumulatory ... -problemy/
nie potrzebnie zakładane są takie tematy moim zdaniem
http://www.vwgolf.pl/porady/akumulatory ... -problemy/
Akumulator
I powiedz mi kolego drogi co ma jedno wspólnego z drugim??????????????Djpawssio pisze:zbyt duży akumulator nie będzie ładowany alternator nie wyrobi pierw trzeba zobaczyć jaki jest alternator u mnie chyba jest 60ah coś takiego a akumulator mam 55 czy 50 nie pamiętam dokładnie ale gdzieś na forum było ładnie opisane jak dobrać akumulator
Akumulator
http://www.google.pl/custom?domains=for ... cof=&hl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Dziękuję
Dziękuję