Centralny Zamek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Centralny Zamek
Witam wszystkich mam kilka pytan , ostatnio z kumplem przegladalismy moj samochod i dowiedzialem ze ze syrena ktora mam zamontowana na zbiorniuczku od plynu chlodnicy to alarm , teraz pytanie gdzie moze byc caly modul oczywiscie jesli chodzi o centralne to jej niema , tzn tego nie wiem jak go kupowalem nic minie powiedziano a z kluczyka nie chodzi pilota nie ma , czy mozliwe jest zeby byl modul odlaczony i wystarczy go poprostu wlaczyc no i jak juz pisalem gdzie to sie znajduje. Pozdrawiam
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
Centralny Zamek
centralny zamek w mk3 jeżeli jest ori to jest pneumatyczny i jego pompka znajduje się w bagażniku . pewnie takiego nie masz więc może ktoś założył elektryczny dokładany razem z alarmem lub też sam alarm , tak czy siak jeżeli jest odpięty to pewnie zepsuty i nawet jak go znajdziesz to wpięcie nic nie da , no i jeszcze pilotów nie masz więc dodatkowa lipa .
a centralka jak jest w ogóle to może koło bezpieczników pod kierownicą tam najłatwiej założyć bo tam znajduje się wszystko co potrzebne do założenia .
a centralka jak jest w ogóle to może koło bezpieczników pod kierownicą tam najłatwiej założyć bo tam znajduje się wszystko co potrzebne do założenia .
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
- Paweł Marek
- V.I.P.
Centralny Zamek
Virus8833, kupisz sobie za niecałą stówkę nowy alarm lub sterownik zamka centralnego i założysz sam wg opisów na forum lub z pomocą, bedzie łatwiej bo zapewne juz wyprowadzenia kabli sa zrobione do alarmu który był. Sterowniczka szukaj jeszcze w okolicy pompki tez tam zakładano
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.