lusterka skoda octavia II (ilość kabli)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
witam.
Potrzebuje info ile kabli musi mieć prawe i lewe lusterko z skody octavi II gdy ma kierunek,lampkę oświetlenia, jest sterowane elektrycznie i elektrycznie składane i podgrzewane. na allegro są różne różniste po 7 ,8 14 kabli jedno lusterko ma np 14 drugie 7. Za wszystkie info dzięki
Potrzebuje info ile kabli musi mieć prawe i lewe lusterko z skody octavi II gdy ma kierunek,lampkę oświetlenia, jest sterowane elektrycznie i elektrycznie składane i podgrzewane. na allegro są różne różniste po 7 ,8 14 kabli jedno lusterko ma np 14 drugie 7. Za wszystkie info dzięki
Regulacja szkła (góra - dół / lewo - prawo) => 3 kable
Grzanie szkła => 2 kable
Kierunek => 2 kable
Elektryczne składanie (są też z elektrycznymi fotelami z pamięcią ustawień) => 2 lub 3 kable
Leaving Home => 2 kable
Fotochrom => 2 kable
Tak więc 14 kabli to będzie pewnie to na full wypasie, a 7 kabli zwykłe (regulacja i grzanie szkła + kierunek).
Grzanie szkła => 2 kable
Kierunek => 2 kable
Elektryczne składanie (są też z elektrycznymi fotelami z pamięcią ustawień) => 2 lub 3 kable
Leaving Home => 2 kable
Fotochrom => 2 kable
Tak więc 14 kabli to będzie pewnie to na full wypasie, a 7 kabli zwykłe (regulacja i grzanie szkła + kierunek).
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
to w takim razie i prawe i lewe lusterko musi mieć tyle samo kabli? bo widziałem niby komplet na allegro ale lewe miało więcej niż prawe. Chyba że to z różnych aut a tylko kolor był ten sam
Wg mnie tak..matisim pisze:prawe i lewe lusterko musi mieć tyle samo kabli?
W samych lusterkach nie ma żadnych zaawansowanych sterowników, do których sygnały mogłyby iść mniejszą ilością kabli, więc obie strony powinny mieć tyle samo kabli.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
a czym różnią sie lusterka z wersji angielskiej a europejskiej? to od pasażera jest większe?
Są zamienione stronami z prawej kierowcy większe a zlewej mniejsze , więc odwrotnie jak u nas
Wielkością niekoniecznie..matisim pisze:a czym różnią sie lusterka z wersji angielskiej a europejskiej? to od pasażera jest większe?
Ale różnią się trójkątami mocującymi.
Kąt między stelażem a drzwiami w EU jest mniejszy niż w GB, bo tam pasażer kieruje