wskaznik koputera
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wskaznik koputera
Hej mam pytanie co to moze byc jak wyłaczam zaplon pokazuje sie zegarek a jak zapalam zapłon to przeskakuje na wskaznik teperatury choc zostawiam ustawione na zegarku moim zdaniem jak zostawiam na zegarku to po wlaczeniu zaplonu powino pozostac na zegarku a tak niejest prosze o porade dzieki z góry.
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
wskaznik koputera
dokładnie jak przedmówca napisał tak po prostu jest w mfa , wszyscy tak mają , też mi się nie podoba ale co zrobić tak jest i z tego co wiem to nie da się tego zmienić .
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
wskaznik koputera
chyba że na FIS swoją drogą też by mnie to drażniło...trochę dziwnie to wymyślili, mogłaby się na chwilę temperatura pokazywać po zapłonie i później z powrotem godzina...ehhhmartinezz123 pisze:z tego co wiem to nie da się tego zmienić
wskaznik koputera
Temperatura jest poniżej 5 stopni dlatego po przekręceniu kluczyka MFA przełącza się na temperaturę.Przyjdzie lato i będziesz miał od razu zegarek
wskaznik koputera
A za pomocą VAGa da się to przeskakiwanie wyłączyć, żeby nie pokazywało temperatury po zapłonie? Bo to na prawdę upierdliwe trochę jest...
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
wskaznik koputera
z tego co mi wiadomo to nie bynajmniej w MFA
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
wskaznik koputera
martinezz123 pisze:bynajmniej
Po naciśnięciu dowolnego przycisku mfa wraca do poprzedniej funkcji - też mnie to denerwowało, ale po miesiącu się przyzwyczaiłem