kostka od halogenu??

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

grzesiek314
Nowicjusz
Nowicjusz

kostka od halogenu??

Post autor: grzesiek314 » pt lis 19, 2010 16:46

Witam. Mam takie pytanko znalazlem w moim golfie 3 taka kostke jak na zdjeciu wiazka kabli idzie do okraglej puszki nad chlodnica i przy niej zauwazylem ze idzie druga wiazka do kierukowskazu czy mozliwe ze jest ona do halogenow? Golfik ni mial z przodu halogenow i dopiero od niedawna mysle o ich zalozeniu. Dodam ze ta kostka jest tylko z prawej strony z lewej jest aby do kierunkowskazu czy po lewej stronie tez znajde taka kostke i jezeli tak to gdzie ja szukac?

Obrazek
Obrazek
czy ten plastki zaznaczony na drugim zdjeciu moge usunac i to nie jest zaden czujnik np od temperatury mam golfa w wersji gt i posiadam komputer mfa i to on wskazuje mi temperature. Glownie chodzi mi czy moge bez obaw usunac ten plastik bez obaw ze nic nie popsuje nie znam sie dlatego wolalem zapytac tutaj. Bede wdzieczny za szybka i wyczerpujaca odpowiedz
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

kostka od halogenu??

Post autor: Paweł Marek » pt lis 19, 2010 18:18

No a masz czujnik od temperatury dla MFA na miejscu w kratce zderzaka?

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

grzesiek314
Nowicjusz
Nowicjusz

kostka od halogenu??

Post autor: grzesiek314 » pt lis 19, 2010 18:32

Jak tam wkladalem rece to raczej nic przy kratce nie wyczuwalem bo jezeli to jest ten czujnik od temperatury to on sobie lezal swobodnie pod zderzakiem. Czyli najlepiej bedzie go umiescic w kratke??

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

kostka od halogenu??

Post autor: Paweł Marek » pt lis 19, 2010 19:28

masz w kratce okrągłą dziurkę na ten czujnik i po problemie. Gdybyś miał klimę to byłby tam jeszcze jeden podobny, powyżej kratki.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”