cyka przy kazdym wlanczaniu wszystkiego

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
ziiksd
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: ziiksd » wt lis 16, 2010 20:17

Mam problem bo cyka mi przekaźnik nie wiem który każdy działa z miesiąc temu były sprawdzane i wtedy tez cykał ,ale chciałbym to naprawić Cyka ten przekaźnik kiedy włączam wycieraczki ,zmieniam w klimatyzacji na obieg wewnętrzny i zewnętrzny ,a nawet jak poruszam kierownica(co do tego to chyba gdzieś mam przebicie bo i klakson sam mi się włącza będę to robił jak nagrzewnice wymieniać będę)i właśnie chce wszystko za jednym razem zrobić jak go zdemontuje .Myślę ze to jakieś przebicie ale dziwne objawy ze przy każdym włączeniu czegoś co z elektryka jest związane cyka . Moze ktoś się z tym spotkał? Z góry dziękuje:)

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Post autor: Qto » wt lis 16, 2010 21:28

ziiksd pisze:Mam problem bo cyka mi przekaźnik nie wiem który każdy działa z miesiąc temu były sprawdzane i wtedy tez cykał
czyli że co ?? jakiś przecinek by się przydał
Nie wiesz który przekaźnik cyka to dotykasz każdego po kolei i włączasz któreś z urządzeń powodujących cykanie...
Przy takich szopkach możliwy jest brak masy...obadaj punkty masowe

Awatar użytkownika
ziiksd
Mały gagatek
Mały gagatek

Re: cyka przy kazdym wlanczaniu wszystkiego

Post autor: ziiksd » śr lis 17, 2010 17:09

ok sprawdze ktory a w golfie 3 gdzie sa te punkty masowe bym mogl sprawdzić czy sa ok ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”