licznik nowe diody

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, Haki, Qto, VIP

Awatar użytkownika
_Bolec_
TDI <3
TDI <3
Posty: 915
Rejestracja: czw lip 15, 2010 19:21
Lokalizacja: Łowicz- okolice

licznik nowe diody

Post autor: _Bolec_ » ndz paź 31, 2010 22:01

oto wersja USA.. co to za literki po prawo? słyszałem też że diodę od wlewu paliwa można do naszych liczników wlutować i będzie działać, sprawdzał ktoś? abo inne lampki których nie ma w EU, na podkładziny w tdi, klapa, pasy itp
Obrazek



Awatar użytkownika
norek111
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Posty: 5456
Rejestracja: wt sie 07, 2007 21:30
Lokalizacja: POLSKA

licznik nowe diody

Post autor: norek111 » ndz paź 31, 2010 22:11

literki po prawo to do automata najprawdopodobniej


jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
************************************************
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM

Awatar użytkownika
_Bolec_
TDI <3
TDI <3
Posty: 915
Rejestracja: czw lip 15, 2010 19:21
Lokalizacja: Łowicz- okolice

licznik nowe diody

Post autor: _Bolec_ » ndz paź 31, 2010 22:38

a od zwykłej skrzyni nie było czegoś takiego?? a po lewo nigdy nic nie było.



Awatar użytkownika
hard87
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 318
Rejestracja: sob lis 21, 2009 21:00
Lokalizacja: Bytom
Kontakt:

licznik nowe diody

Post autor: hard87 » wt lis 02, 2010 12:16

nie nie było te literki to na bank są od skrzynie automatycznej tez sie nad tym zastanawiałem po co wogole jest te wolne miejsca i kiedys na allegro widzialem golfa z takim czymś i mial automata, jezeli chodzi o swiecącą rezerwe to na forum kiedys było jak to zorbic wiem ze niektore liczniki maja juz ten piktogram tylko wystarczy tam lampkę wsadzic moze i ty masz zobacz pod swiatłem czy niemasz przypadkiem tego dystrybutora :bajer: Pozdrawiam



Awatar użytkownika
_Bolec_
TDI <3
TDI <3
Posty: 915
Rejestracja: czw lip 15, 2010 19:21
Lokalizacja: Łowicz- okolice

licznik nowe diody

Post autor: _Bolec_ » wt lis 02, 2010 14:55

A inne lampki da radę ożywić?



Awatar użytkownika
ciachotdi
diesel m@ster
diesel m@ster
Posty: 1110
Rejestracja: pt gru 05, 2008 15:05
Lokalizacja: NL/Amstelveen

licznik nowe diody

Post autor: ciachotdi » wt lis 02, 2010 16:23

u mnie chodzi od paliwa włącza sie jak już niema nic w baku :D



Awatar użytkownika
hard87
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 318
Rejestracja: sob lis 21, 2009 21:00
Lokalizacja: Bytom
Kontakt:

licznik nowe diody

Post autor: hard87 » wt lis 02, 2010 18:21

tu wszytko zalezy od licznika lub czy masz taki piktogram w tym pasku jeżeli nie no to lipa :jezor:



ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości