raczej tak jak napisał max4891 - 1,8W (moc)...skoro wcześniej pobór prądu podał 0.17AJohnatan pisze:1,8A raczej

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
raczej tak jak napisał max4891 - 1,8W (moc)...skoro wcześniej pobór prądu podał 0.17AJohnatan pisze:1,8A raczej
coś nie tak...nie mogło spaść z 0.04 na 0.1zlotykamil pisze:po odłaczeniu mam 0.04 A , po wyciagnieciu drugiego od konca bezpiecznika tj od oswietlenia wewnatrz i chyba zegarów spadło mi do 0.1 A i teraz mam kilka pytan:
sprawdzić poprawność podłączenia, ale słyszałem że ludzie narzekają na Alpinki właśnie z powodu kradzieży prąduzlotykamil pisze:- co zrobic żeby radio nie pozerało pradu? czy wystarczy je inaczej podłaczyc jakos? radyjko to alpine iDA-X301
jeżeli masz faktycznie 0.04A to git...zawsze jakieś urządzenie pobiera prąd - chociażby zegarekzlotykamil pisze:- czy pobór musi byc zerowy żeby wszystko było ok - czy jezeli pozostawie 0.04 A to bedzie ok?
miało byc tak że z 0.04 spadło do 0.01 - a wiec nie szukam dalej narazie wyciagnolem bezpiecz od radia i zobacze co bedzie za kilka dni - dzis zagadal idealnieQto pisze:coś nie tak...nie mogło spaść z 0.04 na 0.1
sam nie koniecznie czaje jak ma to byc poprawnie podlaczone wiec chyba do fachowca musze jechac ... ale jakis rezystor czy cos mozna wstawic chyba jezeli bedzie nadal zarłoQto pisze:sprawdzić poprawność podłączenia, ale słyszałem że ludzie narzekają na Alpinki właśnie z powodu kradzieży prądu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości