Szukałem sporo lecz nie znalazłem więc piszę. Założyłem LED-y 12V pod nogami pasażera i kierowcy w mk4 (new!
 lecz zastanawiam się w którym miejscu to podłączyć by wyglądało to "prawidłowo". Sprawdziłem 12V z regulatora oświetlenia na desce. Jeden z przewodów ma regulacje napięcia od 6-16V. Czy mógł bym w/w LED podłączyć się bezpośrednio w to czy to dopiero za skrzynką bezpieczników (albo gdzie to jest podłączone dalej.. ?)
 lecz zastanawiam się w którym miejscu to podłączyć by wyglądało to "prawidłowo". Sprawdziłem 12V z regulatora oświetlenia na desce. Jeden z przewodów ma regulacje napięcia od 6-16V. Czy mógł bym w/w LED podłączyć się bezpośrednio w to czy to dopiero za skrzynką bezpieczników (albo gdzie to jest podłączone dalej.. ?)Ostatnio miałem tak w MK3 przy regulacji oświetlenia regulowałem także w/w LED-ami

Dziękuje za pomoc.

po co Ci takie ustrojstwo? Bedziesz krecil nowa wersje teledysku piosenki dj zordon golf III full bajera? Przeciez to wiocha zalatuje.
  po co Ci takie ustrojstwo? Bedziesz krecil nowa wersje teledysku piosenki dj zordon golf III full bajera? Przeciez to wiocha zalatuje.

, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5; Audi S3 cabrio
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5; Audi S3 cabrio