MK IV klapa z pilota

Gotowe opisy różnych podzespołów aut, także nasze porady.

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

muszkatobiasz
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Posty: 2530
Rejestracja: pn lis 05, 2012 00:35
Lokalizacja: Oborniki wlkp.

Re: MK IV klapa z pilota

Post autor: muszkatobiasz » sob maja 04, 2019 12:52

Witam mam komfort ah dołożyłem sobie trzeci przycisk w pilocie i teraz mam tak że z komfortu wychodzi przewód czarno zielony i po otwarciu centralnego otwiera drzwi i klapę jak zawsze po przytrzymaniu otwiera się klapą ale muszę otworzyć ręcznie na module w 13pinie pojawia się prąd w momencie otwierania zamków wszystkich i także w momencie otwierania klapy. Co teraz mam zrobić dokupić inny zamek czy co bo jeśli dołożę dodatkowy siłownik to będzie mi sam otwierał klapę jak otworze drzwi



Awatar użytkownika
kkkacper
_
_
Posty: 2308
Rejestracja: wt sty 15, 2008 23:02
Lokalizacja: pomorskie
Kontakt:

Re: MK IV klapa z pilota

Post autor: kkkacper » wt maja 07, 2019 13:00

muszkatobiasz pisze:
sob maja 04, 2019 12:52
Witam mam komfort ah dołożyłem sobie trzeci przycisk w pilocie i teraz mam tak że z komfortu wychodzi przewód czarno zielony i po otwarciu centralnego otwiera drzwi i klapę jak zawsze po przytrzymaniu otwiera się klapą ale muszę otworzyć ręcznie na module w 13pinie pojawia się prąd w momencie otwierania zamków wszystkich i także w momencie otwierania klapy. Co teraz mam zrobić dokupić inny zamek czy co bo jeśli dołożę dodatkowy siłownik to będzie mi sam otwierał klapę jak otworze drzwi
bardziej nie po polsku sie nie dalo?


:dol: 2.8 V6 24V Tornado Rot mk II :dol: :satan: :satan: :dol: VR6 Turbo [?? KM/?? Nm] 4motion mk IV :dol:

Obrazek Obrazek

sw123
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: czw maja 16, 2019 10:49

Re: MK IV klapa z pilota

Post autor: sw123 » czw maja 16, 2019 11:02

muszkatobiasz pisze:
sob maja 04, 2019 12:52
Witam mam komfort ah dołożyłem sobie trzeci przycisk w pilocie i teraz mam tak że z komfortu wychodzi przewód czarno zielony i po otwarciu centralnego otwiera drzwi i klapę jak zawsze po przytrzymaniu otwiera się klapą ale muszę otworzyć ręcznie na module w 13pinie pojawia się prąd w momencie otwierania zamków wszystkich i także w momencie otwierania klapy. Co teraz mam zrobić dokupić inny zamek czy co bo jeśli dołożę dodatkowy siłownik to będzie mi sam otwierał klapę jak otworze drzwi
U mnie jest to samo bo pin nr 13 czarno zielony w kremowej kostce to prawy kierunek. Na chwilę obecną nie znalazłem pinu który by otwierał sama klapę. Nr modułu to 1j0959799n. Jeśli znajdę czas to pogrzebie dalej.



sw123
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: czw maja 16, 2019 10:49

Re: MK IV klapa z pilota

Post autor: sw123 » pn maja 20, 2019 10:24

Dzisiaj zamontowałem prawidłowo przekaźnik. Dokładny opis znalazłem w wątku na temat zmiany pilota na 3 przyciskowy. Post kolegi Lukaszxxx
viewtopic.php?f=140&t=418708&start=112



ODPOWIEDZ

Wróć do „FAQ”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości