zalozenie zaglowkow jest bardzo proste! potrzebujemy zestaw ktory zawiera:
2 zagłówki
2 stelaże metalowe
4 ślizgi plastikowe
tak wyglada w czesciach:
Wyciągamy oparcia następnie ściągamy z nich tapicerkę (poszycia) kolejno przykręcamy metalowe stelaże i tu już producent przewidział taka ewentualnosc i dzieki temu mamy specjalnie do tego przygotowane już miejsce a także nawiercone otwory. Po przykręceniu metalowych stelaży składamy oparcia zakładamy tapicerkę. następnie robimy lekkie nacięcia nad metalowymi prowadnicami i wciskamy w nie plastikowe ślizgi. Teraz wystarczy tylko wcisnąć zagłówki cieszyć się z zakupu i poczucia wiekszego bezpieczenstwa
montaz krok po kroku:
jeszcze bez zaglowka
zdjeta tapicerka i odsloniete plecy
nawet fabrycznie w gabce dziury sa
prowadnica/stelaz na miejscu
a tak to sie prezentuje na gotowo:
[MK3] zakladanie zaglowkow na tylna kanape
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- Jola_and_Chris
- Niesolidny sprzedawca
- Kontakt:
wszystko pięknie, ale ja np. mam jobla na punkcie symetrii w samochodzie i musiałbym mieć zagłowki równo nad wytłoczeniami w tapicerce na plecy
Re: [MK3] zakladanie zaglowkow na tylna kanape
to musialbys sie pobawic bo tak jak jest przewidziala fabrykaJola_and_Chris pisze:wszystko pięknie, ale ja np. mam jobla na punkcie symetrii w samochodzie i musiałbym mieć zagłowki równo nad wytłoczeniami w tapicerce na plecy
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- Jola_and_Chris
- Niesolidny sprzedawca
- Kontakt:
Broda6666 pisze:to musialbys sie pobawic bo tak jak jest przewidziala fabrykaJola_and_Chris pisze:wszystko pięknie, ale ja np. mam jobla na punkcie symetrii w samochodzie i musiałbym mieć zagłowki równo nad wytłoczeniami w tapicerce na plecy
a powiedz mi jeszcze, czy do kombi mkIII tak samo wszystko będzie?
wydaje mi sie ze powinno byc dokladnie tak samoJola_and_Chris pisze:Broda6666 pisze:to musialbys sie pobawic bo tak jak jest przewidziala fabrykaJola_and_Chris pisze:wszystko pięknie, ale ja np. mam jobla na punkcie symetrii w samochodzie i musiałbym mieć zagłowki równo nad wytłoczeniami w tapicerce na plecy
a powiedz mi jeszcze, czy do kombi mkIII tak samo wszystko będzie?