znaczki z mk3 do mk2 porada jak zamontowac

Gotowe opisy różnych podzespołów aut, także nasze porady.

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

Awatar użytkownika
xXJohnyBravo89X
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

znaczki z mk3 do mk2 porada jak zamontowac

Post autor: xXJohnyBravo89X » śr sty 05, 2011 18:00

Witam wszystkich dzis chcialbym wam pokazac jak latwo i szybko mozna zamontowac znaczki z tylnych list bocznych z mk3 do mk2 Pokaze tylko na jednej listwie druga zrobilem tak samo
Wiec tak pierwszym krokiem jest dopasowanie w ktore miejsce sie chce wkleic znaczki ja wybralem tylna listwe u mnie podobnie jak w mk3 Obrazek ,przykladamy znaczek do listwy tak jak na zdj odrysowujemy go i wycinamy dziure na niego mi sie udalo ladnie wywiercic i dopasowac znaczek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek nastepnym krokiem jest go przyklejenie do liswy ja uzylem do tego lutownicy Obrazek Obrazek potem papierem 100 zdarlem troche farby z listwy i polozylem niewielka ilosc szpachli dla wyrownania z zewnatrz listwy jest zwylka wykonczeniowa Obrazek natomiast od wewnatrz szpachle z zywica dla wzmocnienia Obrazek dotarlem ladnie papierkiem 180 potem 240 i zapodkladowalem Obrazek poczekalem az ladnie wyschlo i zmatowalem tak o to listwy wygladaja przed malowaniem Obrazek a tak juz po malowaniu listw na czarno oraz pomalowaniu znaczkow GTI na czerwono Obrazek i efekt koncowy na samochodzie Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „FAQ”