Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Tak sie sklada, ze nawet taki posiadamdon vittorio pisze:zbiorniczkiem od spryskiwaczy z Malucha (taki worek, jak pamiętasz![]()
Czy Twoje Webasto wisi tylko na tym pionowym kawałku blachy przed nadkolem czy za piecem jest dalsza część tej blachy?wisnia82 pisze:Ja w swoim MK4 mam tak zamocowane od prawie 3 lat i do dziś chodzi - co prawda przez 1 rok nie było używane (nie miałem dostępu do swojego autka).
Ja bym raczej nie puszczał spalin na żadne elementy samochodu - spaliny będą Ci się gromadzić w komorze silnika, bo pod miską masz płytę i wentylacja jest utrudniona. Poza tym wylot spalin ma być skierowany pionowo w dół a w tej konfiguracji nie da się dmuchać na miskę.owies pisze:colby, wykombinowałeś coś z rurką wydechową ? Tak sobie myślę czy nie dać dłuższej, zrobić otwór w osłonie i skierować wydech spalin na mise olejową... przecież tyle ciepła się tam marnujeO ile teraz nie ma problemu z zapachem spalin w kabinie o tyle w nowej konfiguracji zastanawiam się czy nie zacznie zaciągać ich do środka...
Pewne zasady zawsze można nagiąć a inne ominąć. Odpuściłem temat, nie warto kombinować a warunków ku tremu nie mamcolby pisze:Ja bym raczej nie puszczał spalin na żadne elementy samochodu - spaliny będą Ci się gromadzić w komorze silnika, bo pod miską masz płytę i wentylacja jest utrudniona. Poza tym wylot spalin ma być skierowany pionowo w dół a w tej konfiguracji nie da się dmuchać na miskę.
obstawiam że sterownik zgoncolby pisze:- tabela informacyjna w polu Stan urządzenia zawiera kod STFL - co to oznacza?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości