Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
kolega przejrzyj dokładnie topic było kilka razy krok po kroku opis jak wypolerowac....Tomek. pisze:barteKKK03 może by zrobić jakieś faq co do polerowania aluminium i dać na pierwszą stronęcos tam mam napisane
dogu18 pisze:kolega przejrzyj dokładnie topic było kilka razy krok po kroku opis jak wypolerowac....Tomek. pisze:barteKKK03 może by zrobić jakieś faq co do polerowania aluminium i dać na pierwszą stronęcos tam mam napisane
Ludzie zacznijcie czytać temat od 1str. bo każdemu powtarzać w koło jak, przygotować, polerować a wszystko jest w temacie każde zagadnienie na temat polerki.BialyUst pisze:Polerował ktoś z was Felgi od Phaetona ?? głownie chodzi mi jaka pasta to polerować bo autosol nie daje rady widać lekkie mleko
Mi jak wychodziło mleko na Mercach to użyłem pasty pół-płynnej mocno ściernej, na stronie firmy mar-bad jest opisane o co z tym chodzi... normalnie filcem na wiertarce obleciałem całą felgę i wyszło lustro.BialyUst pisze:Polerował ktoś z was Felgi od Phaetona ?? głownie chodzi mi jaka pasta to polerować bo autosol nie daje rady widać lekkie mleko
http://img340.imageshack.us/img340/5739/przymiarka.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Już o tym myślałem... żeby założyć oddzielny temat, z tego wydobyć wszelkie sensowne porady i umieścić to w jednym miejscu. A ten nawet mógłby zostać na takie pierdoły...Tomek. pisze:źle mnie zrozumiałeś, ja chce zrobić poradę w której bedzię 99% odpowiedzi na wasze pytania, bez stu stron pierdo..... co i jak.
Tym się zajmuje i chcę zrobić coś co pomorze innym nie mi. Bo mi to do niczego nie potrzebne i chcę się podzielić swoją wiedzą. Dlatego napisałem post do Bartka bo on się tu najwięcej udzielał zawsze.
jak sie robi polerke to nie musze czytac bo juz wypolerowałem z 20 kompletów felg i wszytskie wyszły na lustra chodzi mi o konkretna felge a nie jak sie poleruje aluminium . poprostu pytam bo tej niczym nie moge doopolerowac dlatego szukam innych past i metodWegiel pisze:Ludzie zacznijcie czytać temat od 1str. bo każdemu powtarzać w koło jak, przygotować, polerować a wszystko jest w temacie każde zagadnienie na temat polerki.BialyUst pisze:Polerował ktoś z was Felgi od Phaetona ?? głownie chodzi mi jaka pasta to polerować bo autosol nie daje rady widać lekkie mleko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości