a ja mam pytanie, czy obszył już ktoś boczki drzwi w mk3 ?? jak to zrobić?? , mile widziane nawet same foto

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

konkretny klei do tapicerki jak ise nazywa
 konkretny klei do tapicerki jak ise nazywa  krok po kroku w skrucie , demontuje np tylnia kanape , zdejmuje akualna tapicerke , rozpruwam ja na kawalki jak w fabryce , tne identyczne np eko-skory , zwszywam wszystko do kupy i zakladam , czy tak to wyglada ? czy przed zalozeniem nowej tapicerki na kanape kleje gabki kanapy czy foteli i pozniej przyklejam ta eko skore do gabki czy w ogole nie kleje ?
 krok po kroku w skrucie , demontuje np tylnia kanape , zdejmuje akualna tapicerke , rozpruwam ja na kawalki jak w fabryce , tne identyczne np eko-skory , zwszywam wszystko do kupy i zakladam , czy tak to wyglada ? czy przed zalozeniem nowej tapicerki na kanape kleje gabki kanapy czy foteli i pozniej przyklejam ta eko skore do gabki czy w ogole nie kleje ?
 czyli tak jak napisałeś
 czyli tak jak napisałeś   

u mnie kosztuje ok 20 zł
 u mnie kosztuje ok 20 zł   no to mozesz kupić
  no to mozesz kupić  
 Jak zrobię coś to na pewno podzielę się fotkami
 Jak zrobię coś to na pewno podzielę się fotkami 

nie było problemu z niczym i dość ładnie to wyszło
 nie było problemu z niczym i dość ładnie to wyszło  za fotel zapłaciłem 250 zl robota i za materiał os kolo 100 zl
 za fotel zapłaciłem 250 zl robota i za materiał os kolo 100 zlUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości