Gofer 2002 1,6 16 AZD
mam taki problem wymieaniłem w w/w czujnik temp jakoże komp zgłaszał błąd. i przez 3 miesiące było ok. Niedawno zauważyłem że w trakcie jazdy nawet na odcinku 100km wskazówka nie dochodzi do 90'. Wymieniałam termostat na verneta dalej to samo potem zakupiłem wahlera i nadal istnieje problem. Podpiąłem do kompa i czytam że tem jest 85 a na blacie mam około 70-75. Wszedłem w licznik a tam mam w bloku 003 najpierw 65' a w trzecim okienku 91' i nie wiem co na postawie w/w danych można zdiagnozować? Czy termostat czy czujnik
licznik blok 003
silnik 001
Czy wysiasł termostat czy może czujnik screeny z vaga
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- damian_piaski
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Miałem ostatnio taki problem. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=139&t=428418 Być moze że Ty też masz wadliwy "nowy czujnik"
Wrzuć na luz i spójrz na to z lotu ptaka ;)
Jednak czujnik do bani był!!! Od wczoraj wskazówka jest na 88-90 i gitarra.
dzięki
dzięki
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
A ja mam pytanko. Gdzie w AZD jest termostat?
Golf 1.6 - 16V -105 KM -AZD
Dzięki za foto. Mam jeszcze jedno pytanko. Jak nazywa się ten czarny kawałek plastiku z króćcami do którego przykręcony jest termostat. Ułamał mi się jeden z tych króćców i muszę wymienić. Może ktoś zna numer tej tajemniczej części.
Golf 1.6 - 16V -105 KM -AZD