Problem z przepustnicą
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Cypis876
- Użytkownik
- Kontakt:
Problem z przepustnicą
Witam Po czyszczeniu przepustnicy i jak i przed cały czas wywala mi błąd 282 (V60) czy przepustnicą jest do wymiany
Problem z przepustnicą
uszkodzony jest mechanizm wewnętrzny sterujący wolnymi obrotami
niestety, szukaj na szrocie bądź nówkę, osobiście odradzam zamienniki VIKA
niestety, szukaj na szrocie bądź nówkę, osobiście odradzam zamienniki VIKA
- Cypis876
- Użytkownik
- Kontakt:
Problem z przepustnicą
feniks, jaki koszt jest tej przyjemności? A przepustnicę to chyba Siemens montowali ??
Problem z przepustnicą
za ile znajdziesz, mi się udało za 150 używkę wyrwać z audi, tylko spisz nr ze swojej jest na tej osłonie czarnej z plast. u mnie chyba 06A 133 064J było
a ori to VDO nówka koło 600-800
a ori to VDO nówka koło 600-800
- Cypis876
- Użytkownik
- Kontakt:
Problem z przepustnicą
feniks, byłem podpiać pod kompa tydzień temu wyszedł ten sam błąd w dodatku auto po odpaleniu dostaje takich wibracji nawet zimą taki nie ma a poza tym pluje po czyszczeniu olejem z przepustnicy i cały filtr jest zachlapany wcześniej tego nie było jak patrzyłem patrzyłem przed adaptacją i czysczeniem i filtr był suchy tylko drobinki kurzu były. I poza tym zaraz po odpaleniu wali strasznie benzyną czego w zimę tez nie zauważyłem .Wjchałem na diagnostykę to zaaraz spaliny zaczeły piszczeć i gosc powiedział żebym zobaczył wtryski albo zapłon jak jest ustawiony