Brak ABS
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Brak ABS
Witajcie koledzy w te piękną zimę. Chłopaki (i nie tylko) mam mały problem. Nie działa mi ABS wogóle. Sprawdziłem wszystkie przewody przy kołach i jest O.K. Nie wiem natomiast czy świeci sie kontrolka czy nie bo jakiś baran poprzedni właściciel urwał żaróweczki od kontrolki Abs i Airbag. Problem jest ponieważ ABS nie załącza sie nawet na jedno koło. Może ktos wie jaka może być przyczyna??? Dodam tylko że sprawdziłem podłaczenie pompy ABS i tam też wszystko oki. Prosze o pomoc i dziekuje. Pozdrawiam cieplutko.
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
Re: Brak ABS
norbi327 pisze:A można jakoś to sprawdzić? Czy po podłaczeniu do VAGA pokaże co jest?
pokaze .
- Paweł Marek
- V.I.P.
Brak ABS
norbi327, w swoim roczniku komputerek do ABS zdaje się masz jeszcze pod kanapą z tyłu, sprawdź czy jest w ogóle ktoś mógł opylić.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Brak ABS
Witam nie było mnie chwilę na forum i dopiero teraz czytam o tym komputerku pod kanapą bo szczerze sam sie zastanawiałem gdzie on może się znajdować. Dzięki za podpowiedź jutro w dzień sobie to sprawdzę. Pozdrawiam wszystkich... Niestety na podłaczenie do Vaga trzeba u nas czekać nawet dwa tygodnie więc nadal czekam aż przyjdzie mój termin a to już w piątek heh...
- Paweł Marek
- V.I.P.
Brak ABS
to sprawdzaj czy jest (może być jeszcze pod nogami pasażera) bo jak ktoś go wyjął to niema sensu płacić za VAG
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.