Mineralny czy syntetyczny
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, grg474, marcin7x5, VIP
Mineralny czy syntetyczny
Witam, jaki olej najlepiej do vw golf 4 do wspomagania? zielony mineralny czy syntetyczny? rok golfa 2001 1.6 16v azd
Który będzie odpowiedni?
Który będzie odpowiedni?
Ostatnio zmieniony ndz lut 07, 2021 16:58 przez XiaXia, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Mineralny czy syntetyczny
Lepiej najpierw sprawdź jaki masz obecnie zalany. Poza tym można wszystko wyczytać na forum tylko lepiej na łatwiznę iść. Skąd mamy wiedzieć czy maglownicę masz oryginalną czy już po regeneracji, a może jakiś zamiennik siedzi...powiem ci, że kup syntetyk a tam będzie czerwony zalany i wtedy będziesz wyzywał że nawet podać nie potrafimy dobrze....oryginał pewnie jest zielony mineralny...
magiel oryginalny, płyn zielony po obejrzeniu w zbiorniczku, myślę ze tez oryginalny nigdy nie wymieniany, czyli najlepszy płyn oryginalny mineralny
Tu nie chodzi który jest lepszy czy gorszy tylko który właśnie masz użyty. Masz zielony lejesz zielony, masz czerwony lejesz czerwony...
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
A ja się nie zgodzę. Pewnie od nowości w mk3 miałem zielony płyn. Ja przy wymianie pompy wspomagania na taką z mk4 wlałem czerwony atf i już kilka lat na tym jeżdżę bez problemów.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Olej syntetyczny czy mineralny to tylko metoda uzyskiwania go. Nie świadczy to o tym czy jest lepszy czy gorszy.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to