Golf V 1,9 TDi 90km 2005 15900 zł Bieliny Świętokorzyskie
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Witam, znalazłem takiego Golfa; https://www.otomoto.pl/oferta/volkswage ... xtor=SEC-8" onclick="window.open(this.href);return false;
Co o nim sądzicie? Czy jest godny uwagi?
Co o nim sądzicie? Czy jest godny uwagi?
Handlarz 100% - kręcony przebieg, wiele-odcieni lakieru, szpary (kiepskie spasowanie), wymyty silnik i wg mnie trochę tani jak na sprowadzony z takim wyposażeniem.
Szukaj od prywatnej osoby, która jeździła autem a nie od kogoś kto kupił żeby zarobić na życie, ale jak chcesz to obejrzyj, tylko dobrze sprawdź -szczególnie blacharsko.
Szukaj od prywatnej osoby, która jeździła autem a nie od kogoś kto kupił żeby zarobić na życie, ale jak chcesz to obejrzyj, tylko dobrze sprawdź -szczególnie blacharsko.
-
- Użytkownik
- Auto: Seat Leon 1P
- Silnik: BKD
Re: Golf V 1,9 TDi 90km 2005 15900 zł Bieliny Świętokorzyski
Od osoby prywatnej też można kupić padlinę niestety...Pastusiak pisze:Handlarz 100% - kręcony przebieg, wiele-odcieni lakieru, szpary (kiepskie spasowanie), wymyty silnik i wg mnie trochę tani jak na sprowadzony z takim wyposażeniem.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
z jakim wyposażeniem? toć to zwykła golizna trendline z beznadziejną plastikową kierą bez komputera pokładowego bez tempomatu z bezndziejnym fabrycznym radiem, jedyne co to klimatronic i elektryka tylnych drzwi, żadna rewelacja, włącznik świateł chyba zapomniał wymienić bo jest tragicznyPastusiak pisze: trochę tani jak na sprowadzony z takim wyposażeniem. .
No tak racja, ale handlarz przeważnie ściąga najgorszy szmelc, dodatkowo nie liczy się dla niego to czy wszystko działa, jeździ, tylko błysk lakieru na zdjęciu i wyprane fotele. Prywatny igły nie oddaje ale do użytkowania coś tam zawsze w aucie porobi + szuka się raczej dla siebie najlepszej opcji a nie najgorszejSander pisze: Od osoby prywatnej też można kupić padlinę niestety...
No tak ale po ile w takim razie chodzą 3 drzwiowe 1,4-1,6 bez klimy albo z przyciskiem "AC"? mi chodziło o to że jak na tę cenę to trochę zbyt "bogaty" czy się mylę? Bo ja wiem że topowe 1,9 tdi z końca produkcji to nawet kierownicę wielofunkcyjną miało itd albo R32 nawet chyba nawigację ale no przeciętne 1,6 chyba 10 tys nie kosztuje a jest jeszcze biedniejsze.doggie pisze:z jakim wyposażeniem? toć to zwykła golizna trendline z beznadziejną plastikową kierą bez komputera pokładowego bez tempomatu z bezndziejnym fabrycznym radiem, jedyne co to klimatronic i elektryka tylnych drzwi, żadna rewelacja, włącznik świateł chyba zapomniał wymienić bo jest tragiczny
Moim zdaniem nie jest to taki super golas jak na tę cenę, dlatego ja bym się zastanowił.
Bardziej zaawansowane wyposażeniowo A3 8L po lifcie 1,9 tdi potrafią po 14 tys chodzić a to jednak starszy model.
To auto nie jest zbyt tanie biorąc pod uwagę rok produkcji, wyposażenie i ścięty programowo silnik...
-
- VW Baron
- Kontakt:
kierownica jest jak nowa .. w 12 letnim dieslu ? poza tym przebieg średnioroczny to jakieś 13 tys km
no ale może rodzyn od uczciwego handlarza .. kto wie, kto wie. Obejrzeć można mając blisko.
albo i niżej
no ale może rodzyn od uczciwego handlarza .. kto wie, kto wie. Obejrzeć można mając blisko.
12-13 tys plnPastusiak pisze:No tak ale po ile w takim razie chodzą 3 drzwiowe 1,4-1,6 bez klimy albo z przyciskiem "AC"?
albo i niżej