Witam
W sobote wybieram sie do DE po golfa
prosze o pomoc do czego sie przyczepic ?
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw ... 79914.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VWGolf V GTI rok 2005 2.0B 6.500 Euro, Niemcy
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Najpierw to bym sprawdził kto to sprzedaje bo raczej nie prywaciarz, tylko może Turek który skręcił przebieg i wyklepał auto
Warto sprawdzić silnik, jak pracuje czy nie klekocze, względnie jak przyspiesza bo przecież na hamownię nie pojedziesz, czy płynnie itd.
Masz zamiar ewentualnie jechać autem na kołach czy laweta?
Z tego co widzę brak oznaczeń GTI - przód/tył więc mogło być grubo ale niekoniecznie. Musisz auto sprawdzić.
Warto sprawdzić silnik, jak pracuje czy nie klekocze, względnie jak przyspiesza bo przecież na hamownię nie pojedziesz, czy płynnie itd.
Masz zamiar ewentualnie jechać autem na kołach czy laweta?
Z tego co widzę brak oznaczeń GTI - przód/tył więc mogło być grubo ale niekoniecznie. Musisz auto sprawdzić.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
to raczej jakiś turas bo ceny takie jak u polskich handlarzy, wszystkiego można się spodziewać, cudów bym nie oczekiwał
mój kolega w zeszłym roku też kupował z podobnego autohusu, mega zadowolony ach och - człowiek najarany na auto zawsze będzie ślepy a potem wyszły kwiatki że szkoda gadać
mój kolega w zeszłym roku też kupował z podobnego autohusu, mega zadowolony ach och - człowiek najarany na auto zawsze będzie ślepy a potem wyszły kwiatki że szkoda gadać
Re: VWGolf V GTI rok 2005 2.0B 6.500 Euro, Niemcy
Opuściłem
Cena była dobra po negocjacjach online
Ale właśnie zauważyłem brak znaczków i zrezygnowalem
Szukam dalej
Cena była dobra po negocjacjach online
Ale właśnie zauważyłem brak znaczków i zrezygnowalem
Szukam dalej
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI