Witam wszystkich na forum
Co sądzicie o tym Golfie? Jakieś uwagi? Może ktoś kojarzy ten egzemplarz.
https://www.olx.pl/oferta/vw-golf-gti-1 ... 8;promoted" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf IV GTI 1.8T 1998r. 9900 zł Przysucha
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Re: Golf IV GTI 1.8T 1998r. 9900 zł Przysucha
Auto ogólnie źle nie wygląda, ale takie projekty dla mnie są średnie, wszystko wymienione, zero oryginału, chociaż wiele osób robi różne projekty.
Kiepski olej pół-syntetyk do silnika turbo...ja leje 5w40, może jednostka w kiepskim stanie i dla bezpieczeństwa.
Inna sprawa to fakt że sporo wyświetleń i auto nadal wisi, można podjechać obejrzeć ale nie nastawiałbym się na cudo. Podstawa to dobry stan silnika, czy turbo nie jest śmietnikiem czy pompa paliwa jest ok itd, potem blacharka/lakier.
Kiepski olej pół-syntetyk do silnika turbo...ja leje 5w40, może jednostka w kiepskim stanie i dla bezpieczeństwa.
Inna sprawa to fakt że sporo wyświetleń i auto nadal wisi, można podjechać obejrzeć ale nie nastawiałbym się na cudo. Podstawa to dobry stan silnika, czy turbo nie jest śmietnikiem czy pompa paliwa jest ok itd, potem blacharka/lakier.
-
- VW Baron
- Kontakt:
Golf IV GTI 1.8T 1998r. 9900 zł Przysucha
a nie prawda - kierownica jest oryginalnaPastusiak pisze:zero oryginału
97/98 właśnie takie były inne nieco
ale co do reszty się zgadzam, mi się taki projekt też średnio podoba, niema to jak oryginał a tu każdy pies z innej budy
poza tym cena za 98 rok .. odstraszy wielu potencjalnych kupujących