https://www.olx.pl/oferta/vw-golf-iv-gt ... a4773dea1d" onclick="window.open(this.href);return false;
Co o nim sądzicie? Poprosilem o wiecej zdjec na priv. Zastanawia mnie dlaczego on nie ma podlokietnikow? No i ESP/ASR tez niestety nie ma, dobrze widze? Tempomat za to chyba jest mimo, ze slaba jakosc zdjec to cos tam widac. Cena do negocjacji wiec jakby oddal go za 8 tysiecy to chyba niezla cena mimo, ze rocznik slaby.
Golf IV 1.8 turbo 9000zł Lutomiersk
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
-
- VW Baron
- Kontakt:
rocznik słaby ale rocznikiem się nie jeździ, pytanie czy ktoś dbał o to auto jak się ma mechanicznie czy nie jest zajechany jak większość tych aut
Re: Golf IV 1.8 turbo 9000zł Lutomiersk
Kupuj rocznikiem to obudzisz się z palcem w nocniku że masz trupa w którego trzeba wsadzić kolejne 5-6 tys...
Rocznik to jest ostatnia rzecz na którą się patrzy, fakt że z 99 roku to masz AGU czyli stara jednostka która przy modyfikacjach moze wymagać lutowania itd..ale...kupisz 2001 za 9 tys i się okaże że do roboty jest turbina, sprzęgło, łyse opony, uszczelnienie silnika, a na końcu że głowica padnięta.
Jak dla mnie chyba trochę tanio jak na opcje w skórach + 5 drzwi i to wszystko do negocjacji...bo jednak 1,6 też w miarę stoi mimo że często to grosze no ale tutaj jest trochę lepszy standard, a przecież sporo ludzi sprzedaje zwykle Recaro nie skóra i 3 drzwi.
Ja powiem tak przy kupnie 1,8T (bo go sam posiadam) na ostatnim miejscu patrzy się na rocznik i na chociażby ilość drzwi..bo co Ci po 5 drzwiach jak jednostka padnięta, co Ci po roczniku? koła odlecą jak zamiast 2001 będzie 99? czy kolegi się będą śmiały? gorzej jak będziesz musiał się bujać po forach bo coś nie hula a chciałeś jak najmłodszy.
P.S. spójrz tez na ilość wyświetleń robi się spora liczba, to za taką gotówkę ktoś by powoli chyba łyknął czyli żadne cudo to nie jest.
Rocznik to jest ostatnia rzecz na którą się patrzy, fakt że z 99 roku to masz AGU czyli stara jednostka która przy modyfikacjach moze wymagać lutowania itd..ale...kupisz 2001 za 9 tys i się okaże że do roboty jest turbina, sprzęgło, łyse opony, uszczelnienie silnika, a na końcu że głowica padnięta.
Jak dla mnie chyba trochę tanio jak na opcje w skórach + 5 drzwi i to wszystko do negocjacji...bo jednak 1,6 też w miarę stoi mimo że często to grosze no ale tutaj jest trochę lepszy standard, a przecież sporo ludzi sprzedaje zwykle Recaro nie skóra i 3 drzwi.
Ja powiem tak przy kupnie 1,8T (bo go sam posiadam) na ostatnim miejscu patrzy się na rocznik i na chociażby ilość drzwi..bo co Ci po 5 drzwiach jak jednostka padnięta, co Ci po roczniku? koła odlecą jak zamiast 2001 będzie 99? czy kolegi się będą śmiały? gorzej jak będziesz musiał się bujać po forach bo coś nie hula a chciałeś jak najmłodszy.
P.S. spójrz tez na ilość wyświetleń robi się spora liczba, to za taką gotówkę ktoś by powoli chyba łyknął czyli żadne cudo to nie jest.
-
- VW Baron
- Kontakt:
też tak myślę, chociaż obecne podwyżki oc zniechęcają do zakupu auta z silnikiem większym niż 1.6Pastusiak pisze:P.S. spójrz tez na ilość wyświetleń robi się spora liczba, to za taką gotówkę ktoś by powoli chyba łyknął czyli żadne cudo to nie jest.