Moi Drodzy
Mam pytanie mianowicie o tego tutaj golfika https://sprzedajemy.pl/volkswagen-golf- ... nr37102612" onclick="window.open(this.href);return false; przymierzam się do kupna takiego mam już pomysł co chciałbym zrobić itd itp aczkolwiek czy ktoś może oglądał tego tu osobnika i jest w stanie się wypowiedzieć (z Gdańska mam mały kawałek do Lublina) byłbym wdzięczny głownie chodzi mi o to aby dojechac do gdańska na kołach. Natomiast dalsza część mojego pytania to jak wygląda sprawa z takim autkiem nie jeżdżonym tych pare lat co zrobić przed pierwszym przekręceniem rozrusznika, znalazłem pełno odp na to pytanie ale są bardzo podzielone jedni mówią wsiadasz i kręcisz drudzy ze trzeba wszystkie oleje itp itd wymienić. Z góry dzięki wielkie za odpowiedz.
VW Golf mk1 1979 Lublin 1.5D 3700 zł
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
-
- VW Baron
- Kontakt:
ja bym się nie odważył wsiadać i kręcić, najpierw dokładnie sprawdzanie płynów, accu, bagnetu, płynu chłodniczego, paliwa a dopiero próba rozruchu silnika ..CYCUszek pisze:atomiast dalsza część mojego pytania to jak wygląda sprawa z takim autkiem nie jeżdżonym tych pare lat co zrobić przed pierwszym przekręceniem rozrusznika,
Słuchaj, na Twoim miejscu wziąłbym lawetę, na trasie możesz mieć jakiś problem, typu zapieczone hamulce, czy wycieki.. Zagotowanie silnika też jest możliwe, jak np wentylatory są zastane, trafisz na półgodzinny korek i pupa.. Jedź z lawetą śmiało, tylko żeby buda była zdrowa
-
- VW Baron
- Kontakt:
tylko, że to gwałtownie zwiększy koszt zakupugustloff pisze: na Twoim miejscu wziąłbym lawetę,
bo nie będzie tanio lawetą ...CYCUszek pisze:z Gdańska mam mały kawałek do Lublina)