Golf 1.6 102KM GT Sport Jastrzębie Zdrój 23900 zł
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Cześć,
aktualnie poszukuje Golfa V z silnikiem 1.6 102KM. Znalazłem taką ofertę: http://allegro.pl/golf-v-gti-gt-sport-1 ... 96747.html
Proszę niech ktoś rzuci okiem czy jest się czym podniecać. Niby pisze, że oryginalna wersja GT sport. Tylko nigdzie nie mogę znaleźć informacji o takiej wersji z tym silnikiem i takimi tylnymi lampami.
Czy ta oferta jest warta przejechania ok 200km żeby przyglądnąć się z bliska?
Pozdrawiam
aktualnie poszukuje Golfa V z silnikiem 1.6 102KM. Znalazłem taką ofertę: http://allegro.pl/golf-v-gti-gt-sport-1 ... 96747.html
Proszę niech ktoś rzuci okiem czy jest się czym podniecać. Niby pisze, że oryginalna wersja GT sport. Tylko nigdzie nie mogę znaleźć informacji o takiej wersji z tym silnikiem i takimi tylnymi lampami.
Czy ta oferta jest warta przejechania ok 200km żeby przyglądnąć się z bliska?
Pozdrawiam
Nie jest to wersja GT Sport tylko Sport z dołożonym zderzakiem przód i dokładką tył + jakieś tam bajery, ogólnie golf dobrze wygląda i jak cena ci odpowiada to na Twoim miejscu bym jechał,Ervin90 pisze: Niby pisze, że oryginalna wersja GT sport. Tylko nigdzie nie mogę znaleźć informacji o takiej wersji z tym silnikiem i takimi tylnymi lampami.
Ja jak zobacze coś co mi się podoba to jadę nawet 800 km w jedną strone, jak nie ryzykujesz to nie maszErvin90 pisze:Czy ta oferta jest warta przejechania ok 200km żeby przyglądnąć się z bliska?
z góry zaznaczę dla pseudo znawców którzy się tu pojawią że wymieniony zderzak od gt nie oznacza dzwonu
sprzedam Golf I cabrio biały 1.8 wersja karman 89 rok
-
- VW Baron
- Kontakt:
rozkodowałem sobie VIN na kilku stronkach (WVWZZZ1KZ8W095081) i nie wiem czemu pokazuje mi model: Golf, typ nadwozia: Sedan (przy innych golfach z 2007 i 2008 mialem zawsze Hatchback). Czy to oznacza, że ktoś tu coś kombinuje?
-
- VW Baron
- Kontakt:
to oznacza, że bezpłatne dekodery VIN są badziewne ...
wersja sport czyli kubełkowe fotele kierownica trójramienna i to cały sport, miałem takiego tdi 90 km, na nalepce było sport a co komu pasuje to jego indywidualna sprawa.art_2008_a_ pisze:jakoś słowa 102 konie nie pasują do słowa sport
sprzedam Golf I cabrio biały 1.8 wersja karman 89 rok
-
- VW Baron
- Kontakt:
Re: Golf 1.6 102KM GT Sport Jastrzębie Zdrój 23900 zł
no więc temat już raczej zamknięty. Miałem ogromną nieprzyjemność rozmawiać kilka razy telefonicznie ze sprzedawcą (MarioNYZC na allegro). Bez żadnych podstaw atakuje i obraża rozmówcę. Zadałem jedno pytanie na temat formalności na co w zamian usłyszałem, że g*wno się znam na rzeczy i żebym sie douczył, po czym padło ziomalskie "Nara" i pan sprzedawca sie rozłączył. Chwilę nie wierzyłem w to co usłyszałem ale na szczęście zaraz dostałem od tego pana smsa z lekkim rozwinięciem rady. W sumie ma chlop racje, że się nie znam, ale wybitnie nie chce sprzedać tego auta. Nie mam żadnych podstaw do podważenia jakości i legalności sprzedawanych przez niego pojazdów ale nigdy nie zdarzyło mi się być potraktowanym tak chamsko przez telefon. Coś jakby zapytać kelnera o składniki jakiegoś dania, które chce sie zamówić a ten: "jak sie pan nie znasz to idz sie pan k*rwa doucz, nara..."
Pozdrawiam
Pozdrawiam