http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... yftE1.html
Jestem zainteresowany zakupem tego Golfa na pierwszy samochód. Głównie chodzi mi o niskie koszty eksploatacji. Na co zwrócić uwagę przy ewentualnych oględzinach?
Golf II 1.3 wtrysk 1990r. Głogów 2800zł.
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Po samych zdjęciach wygląda na niezłą padakę. Dodatkowo silnik 1,3 wcale nie jest jakiś oszczędny. Lepszy do gazu będzie 1,8 RP. Przy oględzinach sprawdzić trzeba czy ma jeszcze jakąś podłogę czy dziury na wylot, czy nie zostawia 4 śladów, silnik jak pracuje...ogólnie wszystko
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
to jest nie typowe 1.3 na wtrysku nie na gazniku i to ma bodajze 74km także jeśli motor zdrowy to nawet to zwinne jest . ze zdjęc tragedii nie ma ,ale trzeba jechac na żywo samemu popatrzec . ogólnie cena kosmos ale może i tyle jest warty jeśli jest zdrowy
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
To jest silnik 1.3 NZ na wtrysku wielopunktowym - 54km. Zbyt zwinne to nie jest, pali tyle co 1.6.
Jak chcesz to mogę go obejrzeć, ale musiałbym spotkać się ze sprzedawcą na terenie głogowskiego szpitala.
Jak chcesz to mogę go obejrzeć, ale musiałbym spotkać się ze sprzedawcą na terenie głogowskiego szpitala.