Ja bym poszukał na miejscu, szczególnie na forum, jakiegoś zadbanego i po modach, bo budżet masz aż nadtoKamil22951 pisze:Witam, chce kupić Golfa 4 1.8T rok 2001-2003. Na auto mam 18 tys zł

Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Ja bym poszukał na miejscu, szczególnie na forum, jakiegoś zadbanego i po modach, bo budżet masz aż nadtoKamil22951 pisze:Witam, chce kupić Golfa 4 1.8T rok 2001-2003. Na auto mam 18 tys zł
jak kupujesz jakąś kupę typu qpak czy 4max to tak ale jak kupisz raz porządnie np lemforder to nie ma problemówKamil22951 pisze: Tylko w audi boję się wielowachacza, że co chwilę trzeba będzie serwisować
jesli mowa o OC to nie będzie praktycznie żadnej różnicy przy silniku 1.8T, natomiast 2.4 to oczywiste z racji pojemności. Piasek, ale obiektywnie trzeba przyznać, że skoro mowa o kwocie ok. 18 tys zł to A4 bezdyskusyjnie ma przewagę nad Mk4Zwłaszcza że oba będą w dużo droższych grupach ubezpieczeniowych niż poczciwe Mk4.
kończąc - moje zdanie jest takie - mając takie środki grzechem byłoby pakowanie się w Mk4Kamil22951 pisze:
Oc nie jest problemem na auto mam 18k na opłaty i jakies naprawy odlożone 5-6 tys.
Fleepie pisze:Witam kupiłem VW Golf z wrzesień 2015 z silnikiem .........
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości