Piasek pisze:Logika doggie, :
- ch*ja tam wiecie
- gó**o się znacie
- racji nie macie
- VAG to najlepsze auta
(sam jeździ BMW)
nie przyjacielu, ty chyba ślepy jesteś i nie widzisz swoich postów, twoja logika to "wszyscy chu.ja się znają, ja jestem najmądrzejszy bo mi się Caddy popsuło i wiem najlepiej", powiem ci tak, dziwię się że jeszcze jesteś na tym forum lub że cię nikt nie zbanował za takie sranie "we własne gniazdo". Myślę że czas zakończyć, każdy niech trzyma się swojej wersji i tyle
Piasek pisze:
- VAG to najlepsze auta
(sam jeździ BMW)
no i co w związku z tym? Nie bardzo rozumiem?! Sam jeżdżę BMW ale uważam że Audi jest lepiej wykonane w środku, ja BMW kupiłem nie wyłącznie dla środka ale dla innych walorów, jakich - nie będę się rozpisywał bo pewnie i tak nikt nie zrozumie. Twoja odpowiedź na twoim poziomie byłaby zapewne "dla silnika z posranym łańcuchem rozrządu", jeśli trzeba będzie to wydam 4 tysiące na jego wymianę, moje pieniądze i moje auto, ja nikomu do portfela nie zaglądam więc niech mi również nikt nie zagląda, ja nie komentuję i nie krytykuję ludzi których ledwo stać na Seicento i ledwo stać na wymianę paska za 300 zł więc niech mnie również nikt nie krytykuje
italiano_83 pisze:
No tak różnice i to dużą dostrzegasz między vw skodą a seatem, ale bidy w audi już nie, wybiórcza bardzo twoja spostrzegawczość , chodzi o rodzaj materiałów a nie ich spasowanie.
nie wciskaj mi na siłę swoich poglądów bo i tak się nie dogadamy a nie ma sensu w koło Macieju pisać o tym samym, już wyraziliśmy swoje poglądy
radekrp90 pisze: A4 B7 S-line jeśli chodzi o trwałość materiałów i spasowanie wnętrza robi robotę nawet teraz. Fakt duże połacie plastików nie robią wrażenia ale jakość wykonania kokpitu jest nie gorsza jak w B8 (które środki ma mniej trwałe moim zdaniem) - to też główna przyczyna faktu, że nie widać różnicy w wnętrzach aut o przebiegu 150.000 i 450.000 km (upraszczając). .
dokładnie tak, poza tym wszyscy mędrkują i cwaniakują a jakby przyszło co do czego to pierwszy porywałby się do tego, aby mieć Audi ale cóż, forum tak jak papier - wszystko przyjmie
italiano_83 pisze:
radekrp90 pisze:Uwierz mi, A4 B7 S-line jeśli chodzi o trwałość materiałów
Tak, tylko to s line a nie zwykłe a4... Mam pod domem a6 avant s line quattro w topowym dieslu i ni jak się ma do zwykłego a6
g'woli ścisłości - deska i boczki drzwi niczym się nie różnią w zwykłej wersji a w wersji S-line, inne siedzenia podsufitka i inne detale ale nie kokpit
Reasumując - nigdy nie twierdziłem że auta na F są złe, do dupy itp... ale mam swoje zdanie co do różnic i tyle, jedne mają lepsze napędy, drugie silniki a jeszcze inne wnętrza czy to pod względem wizualnym czy też jakościowym. Każdy wybiera to co mu pasuje, jeśli ktoś chce kupić Dacię to niech kupuje, jego sprawa. Prawda jest taka że pewnie 90% ludzi kupuje oczami, ja też nie kupię czegoś co mi się nie podoba choćby to było lepsze od czegoś co mi się nie podoba a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje
więc ..... zapraszam do dalszej dyskusji