ja jak swoje mk4 sprzedawałem 2mc temu to 300zł opuściłem i żałuje, że tak dużolukasz_bliw pisze:Może ktoś handluje i się podzieli chęcią "urwania" przez kupującego ?

Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
ja jak swoje mk4 sprzedawałem 2mc temu to 300zł opuściłem i żałuje, że tak dużolukasz_bliw pisze:Może ktoś handluje i się podzieli chęcią "urwania" przez kupującego ?
a co w tym złego ? Do mechanika warto podjechać (niekoniecznie do aso), flaszka za spojrzenie obojętnym okiem to nie dużo.Piasek pisze:Druga grupę stanowią ci co 10-12-letnie auto za 10-12 tyś zł chcą sprawdzać w salonie![]()
tego to nawet nie biorę pod uwagęPiasek pisze:Mk4 z lat 97-99
nikt na siłę nikogo tu nie trzymalukasz_bliw pisze:Chyba jednak zmienię forum
nie rozumie jednego, tak cieżko kogoś było wziąc kumatego przed kupnem aby sprawdził auto?Piasek pisze:Na dzień dzisiejszy auto kosztowało go już ponad 17 tyś zł...
Za to miałby identyczną 307kę (którą brał pod uwagę) ale z 2006 roku... i na pewno mniej styraną niż 14-letni Golf...
Tak się w tym kraju kupuje samochody mając świadomość tego co jest oferowane i wybierając najdroższe oferty jako odzwierciedlenie stanu technicznego.
Kolego daruj sobie bzdurne kawałki. Nie to jest w temacie (zadaj sobie trudu i poczytaj kilka postów). Reprezentujesz handlarza jakiegoś czy kogoś ślepo zapatrzonego w VW. Dziękuję za pozwolenie na zmianę forum Panie nieomylny.szakulvip pisze:nikt na siłę nikogo tu nie trzymalukasz_bliw pisze:Chyba jednak zmienię forumnie rozumie jednego, tak cieżko kogoś było wziąc kumatego przed kupnem aby sprawdził auto?Piasek pisze:Na dzień dzisiejszy auto kosztowało go już ponad 17 tyś zł...
Za to miałby identyczną 307kę (którą brał pod uwagę) ale z 2006 roku... i na pewno mniej styraną niż 14-letni Golf...
Tak się w tym kraju kupuje samochody mając świadomość tego co jest oferowane i wybierając najdroższe oferty jako odzwierciedlenie stanu technicznego.
śledze ten temat od jakiejś 60 podstrony jakbyś chciał wiedziec i reprezntuje siebie, idż lepiej na forum foki czy innego "f" i tam się wyżalaj jak to drogi jest VW.szakulvip pisze:zadaj sobie trudu i poczytaj kilka postów
a Ty wróć do gimanzjum i naucz się czytać ze zrozumieniem jak również pisać.szakulvip pisze:śledze ten temat od jakiejś 60 podstrony jakbyś chciał wiedziec i reprezntuje siebie, idż lepiej na forum foki czy innego "f" i tam się wyżalaj jak to drogi jest VW.szakulvip pisze:zadaj sobie trudu i poczytaj kilka postów
Cóż jak to mówią: Kto bogatemu zabroniPiasek pisze:Na dzień dzisiejszy auto kosztowało go już ponad 17 tyś zł...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości