faktycznie padaka. Ten samochód jest tragiczny i rdzewieje jak stary rybacki kuter. Jedyne co pociesza to fakt że wiele części ori jest tańszych (bo z wyprzedaży) od jakichkolwiek zamienników.berthold61 pisze:tylko ta jedna padaka czyli ten atos
Ściągałem do tego sondę Lambda kolesiowi to ori Hundaia kosztowała 140zł a zamienniki z NGK czy BOSCH`a po 300 chodziły. Jakiś czujnik podciśnienia w kol. dolotowy podobnie. Ori Hundaia był sporo tańśzy od EPS`ów i innych.

auto sprzedaje babka. Od razu mi powiedziała że się pomyliła i że auto jest z 2002r a nie 2006. Auto ładne, zadbane, z przebiegiem 100 tys. i ks. serwisową ( ostatni wpis w 08.2012 przy przebiegu 97tys.km). Auto miało lakierowany tylny zderzak. Poza tym w bagazniku pod podłoga kałuża wody ( standard w tych Hondach, łatwo tą usterkę usunąć
  auto sprzedaje babka. Od razu mi powiedziała że się pomyliła i że auto jest z 2002r a nie 2006. Auto ładne, zadbane, z przebiegiem 100 tys. i ks. serwisową ( ostatni wpis w 08.2012 przy przebiegu 97tys.km). Auto miało lakierowany tylny zderzak. Poza tym w bagazniku pod podłoga kałuża wody ( standard w tych Hondach, łatwo tą usterkę usunąć 

pierwsza trasa 150 km i średnie spalanie 5,4l
 pierwsza trasa 150 km i średnie spalanie 5,4l   Póki co jestem bardzo zadowolony z zakupu
 Póki co jestem bardzo zadowolony z zakupu