Zmiana turbo na K04

Forum techniczne związane z silnikami TSI/TFSI

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, Borys, VIP

Awatar użytkownika
Rapix
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Posty: 2439
Rejestracja: pt paź 15, 2004 17:47
Lokalizacja: Zambrów
Kontakt:

Zmiana turbo na K04

Post autor: Rapix » pn lip 06, 2015 16:09

Pytanie, przenosimy dv, więc co do dolotu jest potrzebne ?
06F145751

1K0145845A

1K0145693B

1K0145770P
to wiadomo, ale przy turbo montuje się jakiś trójnik ?



Awatar użytkownika
golfer_1984
VW Baron
VW Baron
Posty: 3389
Rejestracja: czw wrz 27, 2007 12:43
Lokalizacja: PODKARPACIE
Kontakt:

Re: Zmiana turbo na K04

Post autor: golfer_1984 » pn lip 06, 2015 17:27

Rapix pisze:Pytanie, przenosimy dv, więc co do dolotu jest potrzebne ?
06F145751

1K0145845A

1K0145693B

1K0145770P
to wiadomo, ale przy turbo montuje się jakiś trójnik ?

06F129627H ma wyjście żeby połączyć 1K0145693B z resztą



howard_1988
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 6
Rejestracja: wt cze 16, 2015 21:29

Zmiana turbo na K04

Post autor: howard_1988 » pn lip 13, 2015 00:01

Panowie witajcie czy przy zmianie turbo na K04 w Vw gofie v, trzeba zmieniać również kolektor wydechowy????



Awatar użytkownika
golfer_1984
VW Baron
VW Baron
Posty: 3389
Rejestracja: czw wrz 27, 2007 12:43
Lokalizacja: PODKARPACIE
Kontakt:

Re: Zmiana turbo na K04

Post autor: golfer_1984 » pn lip 13, 2015 04:49

howard_1988 pisze:Panowie witajcie czy przy zmianie turbo na K04 w Vw gofie v, trzeba zmieniać również kolektor wydechowy????

Przecież kolektor wydechowy masz razem z K04. Wyciągasz K03, wkładasz K04 :grin:



howard_1988
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 6
Rejestracja: wt cze 16, 2015 21:29

Re: Zmiana turbo na K04

Post autor: howard_1988 » pn lip 20, 2015 23:51

golfer_1984 pisze:
howard_1988 pisze:Panowie witajcie czy przy zmianie turbo na K04 w Vw gofie v, trzeba zmieniać również kolektor wydechowy????

Przecież kolektor wydechowy masz razem z K04. Wyciągasz K03, wkładasz K04 :grin:
Tylko że ja zamierzam kupić samą K04 nówkę i z tego co wiem to z nią nie ma kolektora.



Awatar użytkownika
golfer_1984
VW Baron
VW Baron
Posty: 3389
Rejestracja: czw wrz 27, 2007 12:43
Lokalizacja: PODKARPACIE
Kontakt:

Zmiana turbo na K04

Post autor: golfer_1984 » wt lip 21, 2015 04:47

howard_1988, mówisz o golf 4 czy 5??



howard_1988
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 6
Rejestracja: wt cze 16, 2015 21:29

Re: Zmiana turbo na K04

Post autor: howard_1988 » śr lip 22, 2015 23:56

golfer_1984 pisze:howard_1988, mówisz o golf 4 czy 5??
GOLF V przepraszam musze to zamieścić w swoim info.



Awatar użytkownika
golfer_1984
VW Baron
VW Baron
Posty: 3389
Rejestracja: czw wrz 27, 2007 12:43
Lokalizacja: PODKARPACIE
Kontakt:

Zmiana turbo na K04

Post autor: golfer_1984 » czw lip 23, 2015 10:06

Jak kupujesz nowa to masz z kolektorem



1bizkit
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 28
Rejestracja: wt cze 10, 2014 18:48

Zmiana turbo na K04

Post autor: 1bizkit » czw lip 23, 2015 15:01

Przy każdym zestawie K04 masz kolektor w zestawie.

Przykład:
Obrazek



ODPOWIEDZ

Wróć do „TSI/TFSI”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość