Dziękuję bardzo,pozdrawiamQto pisze:nie ma takiej możliwości aby było 5, pisałem o tym na trzeciej stronie tematu
Jakie kupić serwo? od benzyny do diesla może być Golf IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Re: Jakie kupić serwo? od benzyny do diesla może być Golf IV
Panowie, jakie serwo do 1.8T AUM bez ESP, w angliku było 1J2 614 105D ale jest za krótki trzpień. Jakiego szukać, żeby pasował do europy i hamulce dobrze działały, nie jak na serwie i pompce z 1.4(1J1614105H)?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
czytałeś temat? silnik nie ma znaczenia, potrzebujesz serwo o numerze jaki podałeś lub jego odpowiedniki przewijające się przez temat
Czytałem temat, wiem, że silnik nie ma znaczenia. W tym temacie i na forum nie ma nic o serwie o numerze 1J2 614 105D więc napisałem post. Nie potrafię znaleźć europejskiego odpowiednika tego serwa dlatego zapytałem.
Pany golf 4 1.9sdi 99r silnik AGP wvwzzz1jzyw232940 hamulce są ale nie takie jak 8 lat temu gdy go kupiłem mechanik zaizolował przewód od serwa pod maską , mówi że serwo do wymiany? Jakiego więc szukać?
Seat Mii 1.O CHYA
Witam. Poszukuję zamiennika serwa o nr 1j1 614 105 t. Nowe koszt ok 1000zł. Nie wiem jakie używki szukać. Przewody wszystkie wymienione, podciśnienie jest aż miło ale pedal twardy. Golf 4 ma system esp. Pompa sprawna tylko serwo do wymiany.
Zastanawiam się czy może być np samo serwo inny model i tylko wystarczy przełożyć pompę hamulcowa i będzie ok? Bo nie umiem znaleźć innego, które by pasowało.
Zastanawiam się czy może być np samo serwo inny model i tylko wystarczy przełożyć pompę hamulcowa i będzie ok? Bo nie umiem znaleźć innego, które by pasowało.
Jak cos mam komplet serwo z pompa od 1.8 t.
Mariusz
panowie jaki jest tytul tematu?
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to