ile kosztuje uzywany komputer?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: Qto, italiano_83, VIP

ile kosztuje uzywany komputer?

Postprzez szymasss » Pt kwi 06, 2007 15:34

Witam. mam pytanko, ile na serio kosztuje komputer do golfa?? ile uzywany, a ile nowy?? bo mój mechanik mówi, ze komputer szwankuje i mozna by było go wymienic na inny i mówi, że koszt używanego waha się w granicach 700 zł a nówki od 3 do 4 tyś PLN :kac: tymczasem na allegro widze, że te kompy wahają się w granicach 250 - 300 PLN :-k
więc teraz nie wiem kto ma rację???
ObrazekObrazek

jak się ru..ać to bez gaci!!!
szymasss
Mały gagatek
Mały gagatek
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pn lut 05, 2007 18:13
Lokalizacja: Wągrowiec/Poznań
Online: 0s

Postprzez pszczyna » Pt kwi 06, 2007 18:06

Radził bym zrobić konsultację z innym mechanikiem a dopiero później martwić się komputerem
Obrazek Obrazek Obrazek
pszczyna
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Śr lut 08, 2006 20:54
Lokalizacja: Pszczyna .Śląsk
Online: 45m
Pomógł: 784

Postprzez szymasss » Pt kwi 06, 2007 18:48

z innym mechaniorem skonsultuję się na pewno, ale chce wiedziec mniej więcej jakie są realne ceny, żeby w razie W wiedzieć co i jak...
ObrazekObrazek

jak się ru..ać to bez gaci!!!
szymasss
Mały gagatek
Mały gagatek
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pn lut 05, 2007 18:13
Lokalizacja: Wągrowiec/Poznań
Online: 0s

Postprzez kamil.wilk » Pt kwi 06, 2007 19:33

Hej.

Ja miałem jak się okazało uszkodzony komp w moim golfiku i okazało się żę to dało się naprawić.
Auto mi gasło i rozładowywał aku.
Koszt naprawy wyniósł 30 żł.
Miałem uszkodzoną diode w komputerze.
Może da się naprawić???
kamil.wilk
Mały gagatek
Mały gagatek
 
Dołączył(a): So mar 25, 2006 21:11
Lokalizacja: kraków-gorlice. bardziej kraków obecnie
Online: 0s
Pomógł: 2

Postprzez szymasss » Pt kwi 06, 2007 19:57

hmmm nom a gdzie to moge ewentualni9e naprawić??? bo chyba nie kazdy serwis się tym zajmuje lub wie jak to zrobić???
ObrazekObrazek

jak się ru..ać to bez gaci!!!
szymasss
Mały gagatek
Mały gagatek
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pn lut 05, 2007 18:13
Lokalizacja: Wągrowiec/Poznań
Online: 0s

Postprzez kamil.wilk » Pt kwi 06, 2007 20:03

szymasss napisał(a):hmmm nom a gdzie to moge ewentualni9e naprawić??? bo chyba nie kazdy serwis się tym zajmuje lub wie jak to zrobić???


Pojedź do dobrego elektryka samochodowego i on jesli sam nie robi to napewno kogoś poleci.
Skoro w Krakowie naprawiają to w Poznaniu też na 100 %.
Pozdrawiam
kamil.wilk
Mały gagatek
Mały gagatek
 
Dołączył(a): So mar 25, 2006 21:11
Lokalizacja: kraków-gorlice. bardziej kraków obecnie
Online: 0s
Pomógł: 2

Postprzez szymasss » So kwi 07, 2007 08:51

ok zobacze co da się zrobić bo ogólnie chodzi o to że auto cięzko odpala tzn musze dłuuuugo kręcić zanim załapie a i tak czasem sobie zgasnie sucks ...
ObrazekObrazek

jak się ru..ać to bez gaci!!!
szymasss
Mały gagatek
Mały gagatek
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Pn lut 05, 2007 18:13
Lokalizacja: Wągrowiec/Poznań
Online: 0s

Postprzez KamilW » So kwi 07, 2007 10:49

Co do kosztow kompa, to trzeba dobrze szukac, czasem mozna za bezcen kupic bo sie ktos pozbywa. Ale trzeba trafic na okazje. Ogolnie powinienes sie zmiescic do 300 zl.
KamilW
Forum Master
Forum Master
Avatar użytkownika
 
Dołączył(a): Wt lut 07, 2006 20:22
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Online: 1h 8m
Pomógł: 249




Powrót do Techniczne (archiwum)

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

Nasi przyjaciele: Car Audio,