Problem z modułem komfortu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt:
Problem z modułem komfortu
W wyszukiwarce wyskakuje tylko opcja wyszukaj autora dlatego postanowilem stworzyc nowy temat.
czy ktos wie gdzie w mk3 znajduje sie moduł komfortu tzn. chodzi mi o funkcje domykania szyb bo działało i się spsuło.. ktoś wie jak mogła być tego przyczyna? a nie dziła mi przedni aszyba kerowcy jest elektryczna czy ona moze miec cos wspolnego?
czy ktos wie gdzie w mk3 znajduje sie moduł komfortu tzn. chodzi mi o funkcje domykania szyb bo działało i się spsuło.. ktoś wie jak mogła być tego przyczyna? a nie dziła mi przedni aszyba kerowcy jest elektryczna czy ona moze miec cos wspolnego?
Ostatnio zmieniony wt kwie 21, 2009 08:04 przez macbu, łącznie zmieniany 1 raz.
Macbu
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt:
Chodzi o to ze mam 4 szyby elektryczne 3 dzialaja tak jak nalezy a od kierowcy w ogole nie dziala nie ma podswietlania przycisku i nie steruje szyba pasazera. wczesniej mialem ta mozliwosc ze jak przytrzymalem kluczyk na zamykaniu te 3 szyby sie zamykały no i szyber tez teraz chociaz przytrzymuje kluczyk nic sie nie dzieje nie domykaja sie.
Coś jakby zabrakło tego plusa 30sek. co powoduje domkniecie szyb
Coś jakby zabrakło tego plusa 30sek. co powoduje domkniecie szyb
Macbu
- Bruno77
- vag-podkarpacie.pl
- Kontakt:
gdzie fabrycznie jest zamontowany
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=338716&p=4409474#p4409474
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt:
moduł komfortu
nie wiem co to widnieje na zdjeciu... ale wygląda to na albo komputer ECU albo sterwonik do ABS itp.... w zyciu nie słyszałem żeby w trójkach fabrycznie montowano moduły komfortu... skąd masz taka informacje? wszytskie szyby sterowane sa modułami zamontowanymi przy silniczku/mechanizmie podnoszenia/opuszczania szyby... możesz wrzucić fotke tej naklejki co jest na tym niby module? sprawdz numery w etce... bo jezeli to jest moduł komfortu to raczej napewno nie jest od trójki...
troche już przeszedłem... zobaczyułem naprawiłem... zrozumiałem... teraz jak widze jakie głupoty wcześneij pisałem to aż mi sie wierzyć nie chce... ale na forum znajdziesz wszystko...
troche już przeszedłem... zobaczyułem naprawiłem... zrozumiałem... teraz jak widze jakie głupoty wcześneij pisałem to aż mi sie wierzyć nie chce... ale na forum znajdziesz wszystko...
Ostatnio zmieniony wt kwie 21, 2009 07:39 przez macbu, łącznie zmieniany 2 razy.
Macbu
- Lukasz_mk2
- Forum Master